Caracteristici:

Detalii Companie:


Iubesc prajiturile de casa care mi-au indulcit copilaria. Iubesc aroma de vanilie care ne imbraca toata casa de sarbatori si gustul extraordinar al fiecarei prajituri din caietul cu file ingalbenite al bunicii. Iubesc placintele aburinde si torturile cu gust bogat de ciocolata, care-ti trezesc toate simturile la viata. Intr-un cuvant, iubesc dulciurile bine facute, cu pasiune, cu dragoste pentru gustul bun.

Din aceasta pasiune s-a nascut Cofetaria Altfel. O afacere de familie care a adunat in juru-i o mana de cofetari inimosi dornici sa readuca la viata dulciuri ce trezesc amintiri. Nu doar prin forma si culoare, ci mai ales prin gust. Un gust memorabil pe care il obtinem folosind zi de zi doar ingrediente naturale, alese cu grija de la producatori locali, exact ca la mama acasa.

Bucuria nu ne-a fost insa deplina cand ne-am dat seama ca exista oameni dragi care nu ne pot gusta bunatatile. Asa a aparut ideea de a dezvolta o gama completa de dulciuri fara zahar pentru diabetici si pentru persoanele care au adoptat un stil de viata mai sanatos, dar si o gama speciala de torturi fara lactate, fara ou si fara gluten.

Am devenit, astfel, partasi la bucuria a zeci de clienti mici si mari care au putut savura dupa foarte mult timp o felie de tort adevarat creat special pentru fiecare dintre ei, fara nici un ingredient care sa le puna in pericol sanatatea.

Raporteaza
ID Companie: 1637

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: