Caracteristici:

Detalii Companie:


Bine ati venit la Restaurantul Boema Bacau

Restaurantul Boema este situat in orasul Bacau, strada Alecu Russo Nr.3-5, are o capacitate de pana la 150 persoane si beneficiaza de utilitati de ultima generatie, design atragator si personal calificat, toate avand rolul de va face sa va simtiti bine alaturi de familia si prietenii dumneavoastra.
Salon este destinat exclusiv pentru organizarea celor mai deosebite evenimente din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, petreceri, reuniuni, cat si pentru conferinte, lansari de carte, etc.
Restaurantul Boema Bacau este locatia ideala pentru organizarea nuntii mult asteptate.

Variantele de meniu,configuratia salonului,personalul,designul special,au rolul de a va ajuta in planificarea nuntii perfecte.

Designul salonului va poate ajuta in managementul costurilor cu ornarea,fiind deja realizat pentru a oferi un ambient placut.Calitatea serviciilor oferite de partenerii afisati pe site este garantata.

Avand in vedere lista complexa cu obiective de realizat,pentru organizarea nuntii perfecte,va puteti increde in serviciile oferite de Restaurantul Boema Bacau,astfel incat momentul mult asteptat sa se desfasoare exact cum va doriti.
Salonul pentru evenimente din cadrul Restaurantului Boema Bacau,este locul ideal pentru a sarbatori botezul copilului dumneavoastra,fiind destinat atat pentru petreceri de 40 persoane cat si 100 persoane.
Salonul dispune de o instalatie de climatizare noua,astfel temperatura ambientala se poate regla usor,fumul de la tigari se poate inlatura eficient,aportul de aer proaspat fiind imediat simtit.

Raporteaza
ID Companie: 1685

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: