Caracteristici:

Detalii Companie:


Urmand o traditie in arta culinara, LA RAVOIRE, ultimul restaurant al familiei a fost deschis in iunie 2008. Aflat intr-una din cele mai linistite zone, retras de agitatia orasulu,i dar si de ochii indiscreti, restaurantul ofera intimitate si calitate.

Denumit dupa localitatea LA RAVOIRE din sud-estul Frantei, restaurantul s-a vrut inca de la inceput o punte de legatura intre traditiile culinare frantuzesti si cele romanesti.

In momentul lansarii, LA RAVOIRE era singurul restaurant ce isi rasfata clientii cu cele mai alese vinuri si sampanii frantuzesti din podgoriile de la Chambery, dar si cu deliciile culinare ale bucatariei din ferma proprie. Nu intamplator personalitati si sportivi de performanta ai Romaniei au ales si aleg in continuare serviciile acestui restaurant.

De ce? Pentru ca LA RAVOIRE este o revelatie: meniu divers, minunatii ale bucatariei frantuzesti dar si a cele din stramosi. Aici prind viata adevarate "moldovenisme" ale gastronomiei romanesti, muzica e pe sufletul omului, in fiecare seara, cu orchestra restaurantului, locul e tihnit, iar “carciumarii” sunt cu experienta.

Secretul acestui restaurant: se gateste moldoveneste, cu har si suflet, cu grija mare la pastrarea retetelor traditionale si cu stil in a respecta intocmai anumite retete frantuzesti, pe care mestrul bucatar le are la loc de mare cinste.

Sarmant si discret, restaurantul gazduieste si organizeaza nunti, botezuri, comemorari, intalniri de afaceri. Capacitatea restaurantului: 100 persoane

Raporteaza
ID Companie: 1707

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: