Caracteristici:

Detalii Companie:


Serviciile de filmare si fotografii oferite de Filmari nunti Bacau - FNB Events, sunt personalizate in asa fel incat fiecare eveniment la care participam devine un unicat, iar de Originalitatea, Profesionalismul si Calitatea oferite de noi va puteti convinge vizitand Portofoliul nostru actualizat in permanenta.
Pentru noi, filmarile si fotografiile sunt o pasiune adusa la un nivel profesionist. Prin ceea ce facem, va creeam amintirile perfecte ale evenimentelor dumneavoastra si de aceea investim permanent nu numai in echipamente cat mai performante, ci si in cunostintele si calificarile noastre ca fotografi si cameramani profesionisti. 
Chiar daca ne numim Filmari Nunti Bacau - FNB Events, nu inseamna ca facem filmari si fotografii numai la nunti in Bacau, ci va oferim servicii de filmari si fotografice pentru o gama variata de evenimente importante din viata dumneavoastra (botezuri, cumetrii, aniversari, majorate, serbari, cursuri festive, banchete de absolvire, sedinte foto), fie ca se desfasoara in Bacau sau in orice alta localitate (Onesti, Moinesti, Comanesti, Roman, Iasi, Piatra Neamt, Focsani, Bucuresti etc.).
Nunta perfecta trebuie pregatita din timp, deci sa incepem de pe acum sa ne intalnim pentru a-ti oferii nuntii tale cele mai bune servicii, si nu in ultimul rand, ... ofertele noastre speciale!

Raporteaza
ID Companie: 1699

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: