Caracteristici:

Detalii Companie:


Avem experienta de peste 10 ani pe piata de profil si de-a lungul timpului am reusit sa raspundem exigentelor clientilor nostri cu promptitudine, profesionalism si seriozitate.

Oferim consultanta gratuita de specialitate in vederea alegerii preparatelor si bauturilor in functie de tipul evenimentului, cerintele dumneavoastra si bugetul de care dispuneti.

General Catering este formata dintr-o echipa de profesionisti cu experienta in organizarea de evenimente care poate oferi consiliere asupra meniului, a amenajarii locatiei si a alegerii decoratiunilor sau, la cerere, poate propune si implementa intregul concept al unui eveniment.

Raportul calitate/pret si promptitudinea ne mentin pe piata in topul firmelor de catering.

General Catering are implementat din 2007 Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului in conformitate cu cerintele SR/ELOT EN ISO 22000: 2005, pentru prepararea si servirea mesei calde de pranz in sistem catering, consultanta si organizare de evenimente (inaugurari firme, cocktail-uri, aniversari, nunti), precum si servicii catering pentru Companii Aeriene.

 

Servicii Catering

Venim cu solutii adecvate pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, nunti, cumetrii, aniversari.

 

Coffee break

Daca sunteti in cautarea unei firme de catering care sa va ofere maximum de calitate si promtitudine, noi suntem solutia potrivita. Cu siguranta mesele noastre zilnice te vor bucura.

 

Mese festive

Suntem o echipa cu experienta in organizarea de evenimente ce poate oferi consiliere asupra amenajarii locatiei si alegerii decoratiunilor.

 

Raporteaza
ID Companie: 927

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: