Caracteristici:

Detalii Companie:


GRAPET si-a inceput activitatea de productie ferestre si usi in anul 2000 fiind cunoscuta atat pe plan locat cat si national. Cu o echipa tanara si dinamica am reusit de la an la an cresteri semnificative si imbunatatirea calitatii produselor.

Misiunea noastra asumata inca de la infiintarea firmei este aceea de a asigura permanent servicii de calitate in domeniul productiei tamplariei de PVC si aluminiu si montajul acestora pentru a realiza un tel bine definit: satisfactia totala a clientului.

 

Acest lucru se poate realiza prin:

  •      investitii in echipamente de calitate dublate de un serviciu de calitate
  •      instruirea corespunzatoare si motivarea personalului avand ca rezultat reducerea numarului de neconformitati
  •      relatii excelente cu furnizorii de materiale si servicii, vizand promptitudinea si calitatea
  •      atentie deosebita si adaptabilitate la cerintele clientilor
  •      respectarea terenelor contractual in relatiile cu clientii
  •      mentinerea unui raport corect calitate/pret.

 

Aplicarea politicii firmei si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii odata cu reducerea la minim a neconformitatilor este o preocupare zilnica a intregii echipe care trebuie sa demonstreze clientilor nostri ca se pot baza pe noi in sensul ca putem rezolva orice problema din domeniul nostru de activitate in timp util folosind o gama larga de materiale de calitate. Eforturile noastre sunt menite in a transforma cat mai multi dintre clientii nostri in clienti stabili, fideli ceea ce e de natura sa asigure succesul nostru in timp.

De-a lungul timpului firma SC Grapet SRL a obtinut numeroase diplome si certificari in urma activitatilor de inalta calitate prestate.

Raporteaza
ID Companie: 174

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: