Caracteristici:

Detalii Companie:


15 ani de cand Global Design Suceava, aduce in casele fiecaruia din clienti si colaboratorii sai noutatea si modernismul in materie de mobila la comanda. 

15 ani de profesionalism, sustinut de o echipa ce depune toate eforturile pentru ca realizarile sale sa se inscrie in cele mai inalte standarde ale designului de interior contemporan si in realizarea celor mai profesioniste proiecte de mobilare.

Echipa de design si proiectare mobilier este sustinuta de tehnologii moderne, astfel incat in orice moment poate oferi solutii complete la oricare din solicitarile colaboratorilor nostri. 

Experienta si profesionalismul in realizarea de mobilier la comanda, adunate pe percursul celor 12 ani de activitate, permite fiecaruia din membrii echipei de design si proiectare sa ofere solutii ce corespund cu solicitarile clientilor si sa creeze din cele mai greu de modelat spatii, ambiente care dau plusvaloare interioarelor pe care Global Design Suceava isi pune amprenta.

Cu o suprafata de peste 1500 mp destinati productiei de mobila, si cu investitii de sute de mii de euro in tehnologie, la ora actuala Global Design Suceava detine cea mai moderna fabrica pentru productia de mobilier din panouri de PAL si MDF.

Oferind solutii tehnice si tehnologice moderne, precum si finisaje de actualitate, echipa Global Design Suceava, se regaseste in topul producatorilor de mobilier, avand o orientare clara catre noutate, modernism si diversitate.

Valorile companiei, promptitudinea, eficienta, calitatea fac ca mobilierul produs la Suceava sa-si gaseasca cu rapiditate locul in casele si in spatiile destinate fiecaruia dintre clientii nostri.

Acum, dupa ce primul deceniu de activitate si acumulare de cunostinte a trecut peste noi, Global Design Suceava se gandeste sa de-a un nou inteles conceptului de amenajare interioara, oferind atat mobila creata cu profesionalism de echipa de design si proiectare cat si solutii moderne pentru amenajarile create.

Ne gandim aici, la diverse tipuri de canapele oferite in ton cu mobilierul, produse ale unor nume mari din domeniu; tapet, o solutie moderna pentru decorarea ambientului; corpuri de iluminat moderne si clasice, cu efecte si functionalitati diverse; aparatura electrocasnica cu un inalt grad de eficienta si ergonomicitate; solutii pentru incalzirea spatiilor de locuit si a celor comerciale cu un design modernist, precum si la saltele, elemente de care depinde direct linistea si odihna oricaruia dintre noi, precum si decoratiunile pentru interior, obiectele care creeaza acel sentiment de "acasa".

Raporteaza
ID Companie: 1742

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: