Caracteristici:

Detalii Companie:


Societatea noastra are o vechime de peste 20 ani in domeniul vanzarilor de mobila, in tot acest timp am venit permanent in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

 

Mobila Eldum ofera spre vanzare cele mai noi produse, si in acelasi timp sa asiguram un raport calitate-pret cat mai avantajos pentru cei care ne sunt clienti.

Oferim spre vanzare o gama larga de produse de tapiterie: coltare, canapele, holuri, fotolii, de diferite modele, marimi sau culori,biblioteci, camere de zi, de tineret, bucatarii, dormitoare, saltele, mic mobilier, etc.

Deasemenea, preturile sunt foarte accesibile, noi ne adresam in primul rand persoanelor cu venituri modeste, dar si celor care doresc calitate, iar acest lucru ne-a asigurat continuitatea pe piata vanzarilor de mobila din Suceava.

In magazinul nostru aveti posibilitatea sa achitati cu bani, cu card, sau sa optati pentru a achizitiona mobila cu plata in rate.

Avem diferite sisteme de rate,fara avans, pentru salariati sau pensionari,(inclusiv cel cu dobanda 0%, la care platiti exact valoarea bunului din magazin in 12 rate egale), pentru ca dumneavoastra sa puteti opta pentru cel mai avantajos sitem de rata pentru dumneavoastra. Vanzarea de mobila in rate se face prin BT DIRECT, TBI CREDIT, CETELEM, dosarul il facem direct in magazin-in majoritatea cazurilor.

Raporteaza
ID Companie: 1800

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: