Caracteristici:

Detalii Companie:


Complexul este amplasat intr-​un vechi conac boieresc complet renovat si ame najat la standarde europene, pe o suprafata de 10hectare in mijlocul unui parc dendrologic care asigura linistea si aerul curat de care aveti nevoie. Acest loc mirific este perfect pentru oameni de afac eri si turisti, Conacul Domnesc fiind alegerea perfecta pentru o vacanta departe de agitatia orasului, pentru training-​uri de firma, pentru intalniri de afaceri si team building-uri. Complexul turistic „Conacul Domnesc” din Suceava este situat la 5km de cen trul orasului. Amplasarea sa este ideala, la numai 200de metri de drumul euro pean E85si 17km de aeroportul Salcea.

 

Intr-​adevar Conacul Domnesc este, inca de la origini, un conac veritabil. Vechiul conac a fost construit de o familie instarita de armeni venita prin partile locului, undeva prin jurul anilor 1820.Acestei familii i se atribuie si constructia bisericii din localitate.
Astazi el este un complex hotelier, ce are în componenta sa:
- Spatii de cazare;
- Restaurant, crama, terasa de vara;
- Centru SPA;
- Sala Polivalenta;
Tot acest ansamblu este dispus pe o suprafata de peste 10hectare, in cadrul unui parc dendrologic, care are si un lac privat.

Hotelul are 2etaje plus mansarda si ofera 42de spatii de cazare elegant mobilate, largi si spatioase, marea majoritate avand vedere spre parc.
• 2camere single
• 6camere duble cu pat matrimonial
• 30camere duble cu paturi twin
• 2camere triple
• 1duplex
• 1 apartament

Raporteaza
ID Companie: 1753

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:Elegantul restaurant ofera intr-​o ambianta plina de stil si rafinament preparate culinare traditionale romanesti si internationale. Ambianta pla cuta, personalul amabil si discret, decorul intim si relaxant fac din restaurantul „CONACULDOMNESC” locul ideal pentru petrecerea unei seri de neuitat in compania muzicii de calitate. Aici se pot organiza nunti botezuri, mese festive, cocktail-​uri si banchete pentru un numar de aproximativ 180 persoane.

Raporteaza
ID Companie: 1753

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: