Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotelul Continental Suceava se afla pe strada Mihai Viteazul, chiar in centrul orasului, aproape de cele mai importante obiective turistice, comerciale si economice.

Cai de acces rutiere: E85, Suceava – Bucuresti, Suceava – Siret; E576 Suceava – Vatra Dornei; DN29 Suceava – Botosani; DN29A Suceava – Dorohoi; feroviare; aeriene (aeroportul Salcea).

Pentru oaspetii care vin dinspre E 85 cu masina, de la intrarea din oras se merge spre Bulevardul 1 Decembrie 1918, apoi se urmeaza strada Stefan cel Mare dupa care se face la stanga la sensul giratoriu si se ajunge la hotel.

Aeroportul se afla la 12 Km de hotel, in localitatea Salcea. Pentru a ajunge de la aeroport la hotel se merge pe drumul national DN 29A, pana la intrarea in localitatea Suceava. De la intrarea din Suceava se urmeaza drumul cu indicatoare spre magazinul Carrefour si apoi drept inainte spre centru (peste tot sunt indicatoare). Din centru de la Mc’ Donalds , din intersectie se merge spre dreapta, pana se ajunge la al doilea sens giratoriu ( s-a mai facut un sens giratoriu in fata la Restanurant Giovanni), acolo se face spre stanga dupa care, prima la dreapta si ati ajuns la hotel.

Coordonate GPS: 47.64594,26.255468

Raporteaza
ID Companie: 1772

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotelul are un restaurant clasic cu capacitate de 100 locuri, ideal pentru servirea unui mic dejun în regim bufet suedez, a unui business lunch sofisticat sau a unei cine speciale.

Meniul a la carte cuprinde preparate delicioase și inedite ce răsfață toate gusturile, printre care se regăsesc preparate din bucătăria internațională, cu influențe din țări precum Grecia, Turcia, Italia, Franța, specialitatea bucatarului-șef, dar și preparate tradiționale din Bucovina, nelipsite în zonă și apreciate de turiștii din toată țara: ciorbă rădăuțeană, cotlet de porc, tochitură bucovineană, supă de găină cu zdrențe de ou, platouri țărănești și gustosul rasol din piept de pui cu hrean și smântână.

Recent renovat, cu un mobilier minimalist în tonuri elegante de alb și negru, restaurantul creează o atmosferă selectă, perfectă și pentru cele mai critice gusturi. În anotimpul cald, recomandăm clienților noștrii să ia masa în aer liber, pe terasa special amenajată, cu o capacitate de 20 locuri.

PROGRAM

Restaurantul este deschis zilnic între orele 12:00-23:00. De asemenea, în fiecare zi a săptămânii, în restaurant poate fi servit micul dejun, de luni până vineri între orele 06:30-10:30, iar în weekend între orele 07:00-11:00.

Raporteaza
ID Companie: 1772

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: