Caracteristici:

Detalii Companie:


Mobilier Meșteșugit este un atelier meșteșugăresc pentru producerea de mobilier din lemn masiv.

A fost înființat în Suceava ca punct de lucru în cadrul Asociației Biosilva și reprezintă o structură de economie socială înființată în cadrul proiectului “ECONOMIA SOCIALĂ–UN PAS SPRE UN VIITOR MAI BUN” POSDRU/173/6.1/S/148194 având ca domeniu principal de activitate producerea mobilei din lemn masiv și a altor produse din lemn.

În cadrul atelierului au fost create 7 locuri de muncă

Bugetul total alocat a fost de 700.350 lei, din care 119.800 lei fiind dedicați exclusiv investițiilor în utilaje și echipamente și peste 180.000 lei pentru materii prime și produse consumabile. În cadrul atelierului au fost create 7 locuri de muncă, din care 4 persoane au fost selectate din grupuri vulnerabile, 3 persoane provenind din categoria de venit minim garantat și 1 persoană cu dizabilități.

Produsele cu amprenta “Mobilier meșteșugit”

Toate produsele realizate în cadrul atelierului de mobilă poartă amprenta “Mobilier meșteșugit” deoarece sunt realizate în cea mai mare parte manual, în serii limitate sau unicat, respectând tehnicile tradiționale de prelucrare a lemnului, iar naturalețea lemnului masiv este cea care subliniază cu adevărat valoarea acestora.

Raporteaza
ID Companie: 1792

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: