Caracteristici:

Detalii Companie:


Ideile marete incep cu un proiect bine gandit… 

Cu  experienta dobandita de-alungul anilor, clientii nostri ne caracterizeaza ca “experti in lemn”.

Totul a inceput in anul 2000, din pasiune pentru frumos. Ce poate fi mai placut in casa decat parchetul din lemn natural? Asa ca Essenze by Nobil Lemn Design ofera clientilor sai de la servicii de consultanta, pana la montaje profesioniste.

Anii de experienta, tehnica montajului si calitatea materialelor folosite, acestea au fost caracteristicile ce au facut diferenta!  Va punem la dispozitie cea mai diversificata gama de parchet din lemn masiv/stratificat , accesorii si materiale necesare montajelor. Deasemenea,va surprindem prin gama de usi productie romaneasca, scari din lemn masiv sau placari de trepte, mosaic din lemn natural, decking, profile decorative si tapet.

Motto-ul nostru este: “Pune pasiune in ceea ce faci!”-si va iesi ceva minunat din mainile tale!

Astăzi lemnul este mai apreciat ca niciodată ca material pentru decoraţiuni interioare. Frumuseţea sa, creata de natura însăşi şi formată în decursul anilor, este sursă de inspiraţie pentru noua generaţie de arhitecţi, designeri şi decoratori de interioare. Este uşor să găseşti inspiraţie în acest material polivalent a cărui nuanţe capăta profunzime o dată cu trecerea timpului. Lemnul nu trebuie prelucrat pentru a fi frumos, este deja frumos de la natură.

Raporteaza
ID Companie: 1794

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: