Caracteristici:

Detalii Companie:


Societatea noasta s-a infiintat in anul 1997 intr-un mic orasel din Transilvania. Anul urmator a inceput sa desfasoare comert cu mobila, urmand ca, incepand cu anul 1999 sa puna bazele activitatii de comert cu mobiler din import.
Societatea nostra distribuie azi mobila la peste 100 de clienti din tara, avand o mare varietate de mobilier din import realizat de unii dintre cei mai importanti producatori de mobilier din Polonia.
Incepand cu anul 2007 societatea a pus bazele activitatii de comert cu amanuntul in magazinele proprii, in prezent detinand 4 magazine - Targu Mures, Suceava, Turda si Cluj Napoca, orasul in care avem unul dintre cele mai mari centre comerciale de mobila din tara.
Avantajul pe care il avem fata de marii producatori de mobila este ca vindem mobila cu dimensiuni standard, foarte diversificata dar in principal mobila adusa la comanda. Clientul poate sa isi aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau poate sa isi aleaga forma si nuanta rezultand un produs personalizat.
Acest lucru ne-a ajutat foarte mult sa ne pozitionam langa marii producatori de mobila care s-au orientat si pe segmentul online.Vanzarea produselor se face atat prin intermediul magazinului online cat si fizic in magazinele noastre. Kalenda comercializeaza in principal mobila dar si produse precum saltele, canapele si fotolii, scaune si mese.

Raporteaza
ID Companie: 1805

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: