Caracteristici:

Detalii Companie:


O parte esentiala in alegerea Dj-ului pentru nunta, botez sau alta petrecere, o constituie  echipamentul folosit. Dotat cu un echipament profesional de sunet, lumini si baloane, cu un playlist care contine toate genurile muzicale, DJ IULIAN RUGINA va poate oferi o atmosfera perfecta punctand momentele cheie ale petrecerii si facand un adevarat spectacol astfel incat toti cei prezenti sa-si aduca aminte cu placere de evenimentul dumneavoastra. Experienta de 18 ani, colaborarea cu diversi interpreti de muzica usoara si populara, echipamente numai profesionale si de ultima generatie, muzica atent selectionata (peste 25000 melodii)  sunt garantia evenimentului reusit!

       Dispunem de o larga paleta de optiuni in ceea ce priveste evenimentele: nunti, botezuri, majorate, simpozioane, banchete, onomastice, petreceri de firma si orice alt tip de petrecere.

       Dispunem de toata aparatura necesara pentru a acoperi cu sunet orice spatiu destinat petrecerii dvs.! Va oferim o sonorizare de o calitate impecabila si pentru toate gusturile. Ne putem deplasa in toata Zona Moldovei. Succesul este garantat inca o data prin experienta DJ-ului si calitatea si performanta aparaturii profesionale de care dispune!!

Raporteaza
ID Companie: 186

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: