Caracteristici:

Detalii Companie:


       Avand in componenta cele mai placute instrumente muzicale: saxofon, clarinet, trompeta, orga cu aranjamente orchestrale live, instrumente de percutie, alaturi de doi solisti profesionisti, formatia abordeaza orice stil muzical dupa specificul fiecarei zone si cerintele d-voastra, de la Muzica Clasica si Café-Concert la muzica Dance, Latino, Pop, Jazz&Blues, Evergreen, Ethnic si Muzica Traditionala Româneasca,

      Formatia AMBIANCE  poate fi considerata orchestra ideala. Aceasta a aparut datorita pasiunii pentru muzica, educatiei de specialitate si dorintei de a promova calitatea si valoarea în muzica. Ea reprezinta dinamismul, prin programele muzicale interactive avand o sonoritate moderna, conferind o atmosfera de show - plina de energie - sau una eleganta si plina de rafinament în acelasi timp.

      Formatia AMBIANCE este formata din muzicieni profesionisti cu studii superioare de specialitate (absolventi ai Universitatii de Arte George Enescu – Iasi) solisti – instrumentisi ai unor ansambluri vocal-instrumentale recunoscute pe plan national si international. De-a lungul timpului, am avut onoarea si placerea de a cânta în diferite ipostaze, atat în cadrul unor evenimente publice cât si private. Oriunde am concertat, în tara sau strainatate, prestanta a fost una de succes, primind aprecieri constante si unanime.

      Datorita experientei si colaborarilor cu nume cunoscute din muzica romaneasca usoara si populara, noi garantam reusita petrecerilor dumneavoastra. Oferind consiliere gratuita pentru buna organizare a evenimentelor, va oferim profesionalism astfel încât ele vor deveni în acelasi timp spectacole de înalta tinuta artistica, sau, prilej de petrecere, dans si voie buna.

              Servicii

      Prin varietatea genurilor muzicale abordate Formatia Ambiance este solicitata la diferite evenimente: nunti, botezuri, zile onomastice, mese festive, spectacole, etc. Pretul unui eveniment difera in fuctie de data, locul si localitatea unde se va desfasoara evenimentul. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

      Formatia Ambiance dispune de sistem profesional de sunet si lumini. Pentru cunoscatori:

      -   2 boxe joase F8 – 1000 w/ buc
      -   4 X FBT MAX 4 400W active 
      -   mixer DYNACORD CMS 1000
      -   KORG Pa2 Xpro – professional arranger keyboard si Yamaha Tyros 4
      -   SHURE Beta 87A wireless microphoneShure SM58 SLX 4
      -   schela de lumini
      -   masina de fum

Raporteaza
ID Companie: 299

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: