Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul nostru este situat la numai 1,2 km distanță de Centrul Istoric al Bucureștiului. La Nenea Iancu prezintă un meniu deosebit, cu preparate din gastronomia Românească și Internațională, pentru a satisface gusturile tuturor clienților, intr-o atmosferă relaxantă din perioada interbelică. Restaurantul propune o listă de peste 40 de beri și cidru locale și internaționale. Restaurantul La Nenea Iancu este o afacere de familie, având o echipă de profesioniști, care dorește să satisfacă clientela prin servicii bune și mâncare și băutură de calitate.

 

La Nenea lancu este o berărie – restaurant, inspirat de binecunoscutul
dramaturg I. L. Caragiale, mai puțin cunoscut pentru abilitățile sale de berar, deși fiind foarte apreciat în timpul său, la sfârșitul secolului al XIX-lea.
Am ales să ducem mai departe visul lui Caragiale și a deschide acest restaurant, cu o ambianță inspirată din perioada interbelică care a fost vârful societății românești în secolul XX.

Se spune că Caragiale, poreclit Nenea lancu de catre prietenii sai, nu refuzat niciodata șansa de a avea o bere in compania lor.  Pasiunea sa pentru o bere bună l-a convins să deschidă mai multe bistrouri.
Caragiale a devenit, în curând, unul dintre cei mai renumiți proprietari de case de bere din epoca sa.

În 2012, când au fost sărbătoriți 160 de ani de la nașterea lui I. L. Caragiale, Berea Nenea Iancu, a fost preparată ca un omagiu faimosului dramaturg. A avut un mare succes datorită gustului bogat oferit de rețeta tradițională implicând fermentarea naturală, care respectă Legea germană privind puritatea berii 1516.

În primul an, Nenea lancu a fost vânduta peste 1 milion de halbe în toată România.

Trei ani mai târziu, în martie 2015, am decis să continuăm pasiunea pentru berea de înaltă calitate și bucurie și am deschis restaurantul La Nenea lancu care acum vă găzduiește. Am căutat un vechi conac în București,  La câteva minute de Piața Unirii.

Toți oaspeții noștri primesc o selecție bogată de peste 40 de tipuri de bere, în principal Internaționale, care au fost apreciate în întreaga lume pentru gustul lor. Pentru multe din berile pe care le propunem în meniu au fost acordate titluri precum “cea mai bună bere a anului ” de către organizațiile internaționale de specialitate.

Fiind o afacere de familie, echipa noastră este întotdeauna dornică să vă primească cu sinceritate pentru a vă surprinde atât de plăcut de fiecare dată când veniți la restaurantul nostru.

Raporteaza
ID Companie: 1874

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: