Caracteristici:

Detalii Companie:


Toti avem tabieturile noastre care ne fac viata mai frumoasa. Unii servim cafeaua cu o tigara, altii preferam o patratica de ciocolata, iar altii nu putem incepe ziua fara un fresh de fructe. Oricare ar fi obiceiul care iti face ziua mai frumoasa Caffe Tabiet este locul in care sa le intalnesti pe toate, un loc al oamenilor care vor sa petreaca un moment de rasfat. O cafenea cocheta, o atmosfera intima, placerea de a te simti bine.

Caffe Tabiet vorbeste asadar despre stilul liber si activ, precum si despre fiecare moment al zilei: dimineti luminoase si cafele aromate, pranzuri de afaceri, seri in lumea teatrului, a tango-ului sau poate degustari de vin. Avem grija de placerea fiecaruia.

Cafeaua, atât cea comercializată în locaţiile Caffe Tabiet cât si cea vândută vrac, în sistemul de self service, este proaspăt prăjită şi preparată în diferite retete şi în mai multe tipuri de echipamente profesioniste, fiecare în parte având propietatea de a pune în evidenţă aroma şi gustul cafelei.

În coffee shop poţi să îţi alegi singur boabele de cafea din sortimentul pe care ţi-l doreşti şi apoi să le macini singur, ducând cu tine acasă prospeţimea unei cafele de calitate. De la punctul de take-away îţi cumperi o cafea de origine la orice oră din zi şi din noapte, iar pentru relaxare şi savurarea unei cafele preparată după diferite reţete şi cu diverse echipamente profesioniste, merită să te retragi în salon.

Raporteaza
ID Companie: 1915

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: