Caracteristici:

Detalii Companie:


Ganesha Caffe - este locul ideal dacă ești în căutarea unei ambient vesel și în același timp intim, unde te poți răsfăța cu cele mai deosebite băuturi și deserturi cu specific oriental.

La intrarea în cafenea vei fi întâmpinat de sculpturi impresionante cu zeitatea Ganesha, simțind încă din prima clipa aromele Indiei, chiar în centrul Bucureștiului, ambient completat de superba muzică orientală.

Te invitam sa te relaxezi intr o atmosfera speciala si unde timpul si spatiul capata alte dimensiuni .

Ambientul in localul nostru este inspirat din cultura orientala si legenda Zeitatii Ganesha.

Decorul este conceput in totalitate manual si atent lucrat in cel mai mic detaliu, fiecare camera ne intampina cu picturi impresionante ce dezvaluie minunata poveste a culturii indiene. Atat ferestrele cafenelei, completate de vitralii atent lucrate cat si, tavanele colorate cu material deosebit, va transpun într-o lume magica.

Ganesha Caffe este locul potrivit in care te poti bucura de o iesire cu prietenii sau persoana iubita, savurand produse unice, atent preparate de noi.

GRADINA GANESHA - Un colt de natura in mijlocul orasului.

La intrare esti intampinat de un spectacol de lumini, iar pe masura ce patrunzi in gradina, vei fi fermecat de trandafiri indieni, braduti argintii si copacii proaspat infloriti. Pergolele din lemn masiv alaturi de bancutele si scaunele imbracate in tesaturi orientale, precum si muzica de acelasi gen, intretin atmosfera intima si placuta.

Va asteptam La Ganesha Caffe & Garden locul care va impresioneaza de fiecare data.

Raporteaza
ID Companie: 1941

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: