Caracteristici:

Detalii Companie:


ClaroCafe este o prajitorie de cafea delicioasa ce ofera clientilor sai cafea de specialitate proaspat prajita si atent selectionata din cele mai renumite regiuni ale lumii: Etiopia, Brazilia, Columbia, Guatemala, Costa Rica, Sulawesi, Peru, Rwanda. Cafeaua este preparata cu ajutorul unui prajitor profesional, respectiv un CoffeeTool realizat manual intr-o manufactura din Grecia. Stilul  de prajire este unul light-mediu si se incadreaza in totalitate in ceea ce azi este cunoscut ca fiind  "al treilea val al cafelei''.

La scurt timp de la prajire cafeaua este ambalata într-o pungă special conceputa pentru pastrarea cafelei, rezistentă la umiditate, care conține o supapă/ventil de degazare cu un singur sens, prin care se elimina dioxidul de carbon, dar care impiedica in acelasi timp oxigenul sa intre in contact cu cafeaua (evitand astfel oxidarea acesteia).

Ustensilele necesare prepararii cafelei prin diverse metode (espressor, ibric, filtru) sunt si ele disponibile pe site.

Gama noastra de produse include deasemenea si ceaiuri de cea mai buna calitate, majoritatea dintre ele fiind organice: negru, verde, decaf, aromat, din fructe, rooibos, mate. Regiunile de provenienta sunt locuri cu renume in cultura plantelor de ceai: China, Japonia, India, Himalaya, Africa de Sud, Brazilia, Sri Lanka. Pentru o buna depozitare, ceaiurile sunt amabalate in pungi ecologice biodegrabile, fabricate din orez.

Va invitam, alaturi de noi, sa explorati lumea fantastica a cafelei de specialitate proaspat prajita si a ceaiurilor delicioase!

Once you’ll TASTE it, you will LOVE it! CLARO

Raporteaza
ID Companie: 2033

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: