Caracteristici:

Detalii Companie:


Compania de ceai a fost infiintata in 1981 in Viena, de catre Andrew Demmer, primind numele DEMMERS TEEHAUS.

In timp, Demmers Teehaus si-a castigat o baza stabila de clienti fideli, atat pe teritoriul Austriei cat si in intreaga Europa si pe peste ocean. Astfel Demmers Teehaus a devenit una dintre cele mai cunoscute companii producatoare si importatoare de ceai.

Initial Demmers Teehaus a fost o afacere mica, care in ultimul deceniu s-a dezvoltat atat ca si solutii in acest bussines cat si ca oferta de produse. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita interesului crescut fata de consumului de ceai, ceaiul fiind a doua bautura consumata la nivel mondial, dupa apa.

Demmer Teehaus este un nume in lumea ceaiului datorita comertului cu ceaiuri negre si verzi ce provin din culturi nobile. Toate ceaiuri si ingredientele au fost gustate si testate regulat in laborator pentru a se verifica de alte reziduuri.

Datorita lantului neintrerupt dedicat asigurarii calitatii, pornind de la tara producatoare si pana la ceasca de ceai, Demmers Teehaus garanteaza placerea de a savura ceaiurile noastre. Serviciile de cea mai inalta calitate sunt la fel de importante precum selectia bogata si calitatea premium a ceaiurilor. Calitatea si varietatea produselor si a mixturilor de ceaiuri, au facut ca Demmers Teehaus sa fie cea mai solicitata si apreciata companie din zilele noastre, plasand produsele Demmers la nivel de calitate premium, super - premium.

Demmers Teehaus isi asuma responsabilitatea pentru respectarea mediului, a oamenilor si a animalelor. Agricultura prietenoasa in mediul controlat, mediul de lucru si conditiile de viata ale oamenilor sunt prioritati pentru Demmers Teehaus.

Structura companie ca o familie, da tonul pentru o relație stransa cu toți partenerii de franciza. In acest fel, toata lumea sa participe la dezvoltarea companiei.

DEMMERS TEEHAUS Bucuresti se vede pe sine ca un comerciant specializat in ceai si accesorii pentru ceai, factorul cheie de succes fiind CALITATEA!

Succesul durabil al Demmers Teehaus Bucuresti se bazeaza pe o promovare de cea mai inalta calitate.

La Demmers TeeHaus Bucuresti gasesti peste 200 de sortimente de ceai vrac, clasice sau aromatizate, infuzii de fructe delicioase, accesorii potrivite si bunatati fel de fel, printre care multe dulciuri, alune si fructe confiate imbracate in ciocolata fina, zahar candel alb si brun, dulceturi fine si siropuri bio pentru ice tea.

Oferim tot ceea ce inima unui iubitor de ceai isi doreste, de la raritati somptuoase la pliculete de ceai premium (Quick-T) pentru satisfactia dumneavoastra imediata!

Raporteaza
ID Companie: 2651

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: