Caracteristici:

Detalii Companie:


Designul colectiei Sense este inspirat din imbracamintea traditionala office, dar reinterpretata in piese moderne, cu teme sezoniere, folosind tesaturi si accesorii de cea mai buna calitate, in ton cu tendintele modei, achizitionate de la furnizori din Italia, Franta si Turcia.

In prezent suntem o organizatie cu pesonalitate si identitate foarte bine conturate, cu un numar de 370 de angajati, avand un real succes pe piata externa, concretizat in contracte importante cu nume mari precum:

  •      Anglia: Marks & Spencer, Next, Principles, Tesco, Evans, Debenhams, Phase Eight
  •      Italia: Benetton, Max Mara, Luisa Spagnoli
  •      Franta: Barbara Bui, Un Jour d`Ailleurs

 

Utilizam atat fire din bumbac, lana, mohair, vascoza, poliacrilonitril cat si amestecuri inedite care se bucura de o apreciere deosebita (lana in amestec cu mohair, matase, alpaca, in, pna si bumbac in amestec cu matase naturala, vascoza, in, pna ). Se da o importanta deosebita folosirii unor accesorii de calitate si in pas cu tendintele modei (strasuri , capse , fermoare, catarame, nasturi, etc).

Sense propune femeilor tinute in trend adresate spiritului liber si plin de personalitate. Produsele Sense, le veti gasi atat pe site-ul www.fashionsense.ro cat si in reteaua proprie de magazine, aflate in diferite locatii din tara.

Sense propune o alta imagine, un stil mai mult decat o moda, produsele noastre sunt tinta cautarilor dumneavoastra.
O echipa de profesionisti lucreaza pentru tine ca sa arati bine!

Raporteaza
ID Companie: 21

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: