Caracteristici:

Detalii Companie:


     Am debutat pe piața de modă din România ca un magazin multibrand, importator și distribuitor de rochii de ocazie, de seară și de cocktail. Modelele au fost importate din S.U.A. și Anglia, materialele folosite și accesoriile fiind de cea mai bună calitate.

     Am facut o selecție exclusivistă din colecțiile celor mai renumiți creatori din domeniul rochiilor de seară, bal, cocktail și club. Modelele prezentate de Sirene Fashion sunt dintre cele mai variate, pentru orice gust, potrivite oricărei personalități. Multe dintre acestea se regăsesc în garderoba celebrităților din întreaga lume. Le puteți admira pe covorul roșu la premiere de film, gale, evenimente mondene sau chiar la Oscar. Magazinul nostru va pune la dispozitie o echipa de profesionisti cu multi ani de experienta pentru efectuarea eventualelor retusuri.

      Magazinul nostru va pune la dispozitie branduri precum: Tony Bowls, Paparazzi, Mori Lee, Bridesmaids, Xcite, Sparkle, Xtreme, La perle, Impression Couture, Flaunt, Stick&Stone, Tiffanys, Studio 17, Pretty Maids.

Pentru orice informatie va stam la dispozitie.

 

     Sirene Fashion iti ofera Rochii Unicat pentru orice ocazie !!! Fii diferita ! Fii Unica ! Fii Tu !

Raporteaza
ID Companie: 143

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Ce e un candy bar? O masa imensa cu prajituri, flori si decoratiuni, de obicei pe o tema aleasa, care te face sa visezi si sa te simti din nou copil sau cel putin ajuns in paradisul deserturilor decadente.

De asemenea avem o multitudine de standuri speciale si obiecte decorative pe care le folosim pentru transforma candybarurile noastre in punctul de atractie al evenimentului.

Din experienta noastra am observat impactul senzational pe care il are un candybar bine realizat, care respecta tema si culorile evenimentului. Invitatii vor reveni aici de mai multe ori pe parcursul petrecerii pentru un refill si neaparat pentru cate o poza.

Raporteaza
ID Companie: 143

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: