Caracteristici:

Detalii Companie:


Bistro Cattering Events

Mancare gustoasa proaspat gatita!

Pentru o masa delicioasa sau pentru reusita evenimentului tau, este nevoie de o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac, care înteleg ca atentia si dedicarea totala sunt cele mai importante ingrediente pentru ca totul sa iasa perfect. 
Îti punem la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru ca toate lucrurile sa decurga ca la carte, asa cum ti le doresti, iar tu sa te poti bucura de fiecare moment .
Orice preparat culinar are un gust mai bun atunci cand are o poveste buna. Ce inseamna o poveste buna?
Începe cu drumul preparatelor care dat fiind faptul alegem mereu sa fie naturale si din surse sigure, nu este niciodata usor.
Negocieri, degustari, verificari si alegeri grele fac parte din arsenalul zilnic pentru mancarea buna.
Apoi modul de preparare... Orice mancare prinde suflet. Cand este gatita de un bucatar care pune pasiunein fiecare gram de condimente, un tiran cand vine vorba de detalii si un cavaler in armura stralucitoare cand vine vorba de rezultate. 
În final este vorba de design. Da, designul din farfurie, modul cum privirea aproba ceea ce gustul si mirosul vor confirma. Un preparat de calitate, va face clientii nostrii sa se bucure de fastul unui rege.
La noi veti pasi în lumea mancarurilor altfel. Explorand metode din bucatarii cât mai diverse, bucatarii nostri creeaza mancare care umple nu dor stomaculdar si sufletul.
Ce alt mod mai bun de a incepe yiua sau de a termina o seara perfecta, decât în mijlocul unui cadru care rasfata ochiul cu detalii si a unor preparate care rasfata gustul cu arome. 
Ce altceva ar mai trebui pentru a te simti perfect? Un vin poate. Avem o colecti de vinuri aromate cu nume celebre si marci pentru toate gusturile. Toate acestea vin la paghet cu zambete si voie buna din partea personalului nostru mereu la dispozitia Dumneavoastra!

Raporteaza
ID Companie: 2118

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: