Caracteristici:

Detalii Companie:


Inca din exterior, Bram Stoker`s Pub atrage privirile prin peretele pictat de artistul Obie Platon, maestrul street art, care ni-l prezinta pe Vlad Tepes cum bea o bere cu celebrul scriitor irlandez Bram Stoker, autorul bestseller-ului “Dracula”.

Inca de cum intri, te intampina aerul anglo-irlandez, pe care il poti remarca atat in piesele de arta, in obiecte decorative, in piesele de mobilier precum barul, vitrinele sau lampile Tiffany, cat si in cromatica intregului local, variind de la nuante de orange pana la verde-trifoi, combinatia irlandeza a secolulului XX.

Nu trec neobservate nici detaliile care aduc un plus de istorie romaneasca in locatie, de la harta Romaniei sau imaginea lui Constantin Brancusi, pana la personalitati ale sportului romanesc.

Lounge-ul din intrarea principala face puntea dintre doua lumi in care esti invitat sa patrunzi, lumi legate prin doua scari independente.

Cea de-a doua scara te invita jos, in spatiul dedicat iubitorilor de muzica live, al doritorilor de intimitate si de ritmuri pentru suflet. Acesta reprezinta locul unde sufletul si mintea ti se destind, stare data si de ansamblul de sase vitralii.

Mobilierul prietenos si confortabil din Bram Stoker`s Pub completeaza meniul complex pe care cea mai buna bere sau cel mai fin vin ti-l vor acompania.

Raporteaza
ID Companie: 2148

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: