Caracteristici:

Detalii Companie:


            Lindab - clădiri ușoare

Cladirile ușoare sunt clădiri personalizate construite cu structură metalică, ideale pentru aplicații industriale și comerciale: centre logistice și de distributie, depozite, fabrici de producție, puncte de vânzare cu amănuntul, clădiri sportive și recreative. Cladirile furnizate de ADA Grup sunt disponibile cu termene de livrare foarte scurte.

Structura :      Clădirile metalice complete sunt alcătuite din invelișul exterior cu structură primară, pereți, acoperiș și accesorii. Toate componentele pot fi în combinații individuale, precum și cu alte materiale de construcție ca sticlă sau beton.

 

Accesorii :      Numeroase accesorii – precum trape de fum, panouri translucide, dispozitive de trecere prin acoperiș sau porți – sunt disponibile pentru cladirile furnizate de ADA Grup. Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse de înaltă calitate, care se îmbină perfect cu sistemele noastre de pereți și acoperiș.

 

Planșeu :        Mezaninele sunt o componentă importantă a multor clădiri industriale și comerciale, atât pentru că se potrivesc ca soluție pentru tehnica modernă de depozitare, cât și pentru că permit eficientizarea fluxurilor de producție și utilizarea optimă a spațiului, când vine vorba de dispunerea utilajelor de producție.

 

Elemente structurale :  Structura din oțel este alcătuită din stâlpi și grinzi construite din profile sudate sau laminate la cald, iar panele de acoperiș și riglele de pereți din profile galvanizate, produse prin îndoire la rece.

 

Acoperiș :      Acoperișul conferă clădirii performanța în timp și asigură o etanșare perfectă. Acoperișul este ușor de montat, oferind soluții economice și atractive. Acoperișul clădirilor oferite de ADA Grup este ușor de întreținut și este disponibil cu o gamă largă de accesorii.

 

Pereți :          Pereții clădirilor oferite de ADA Grup reprezintă o soluție economică, funcțională și durabilă. Pereții pot fi montați ușor și rapid și sunt ușor de întreținut. Pereții oferă izolație termică înaltă și sunt disponibili împreună cu gamă variată de accesorii.

 

            Bramac - placaje din beton

Placajele din beton Bramac constituie un sistem de pavaj durabil, ce se remarcă prin simetria formelor şi cromatica creionată, care oferă o perespectivă arhitecturală asupra spaţiilor amenajate. Acestea sunt ideale atât pentru amenjarea spaţiilor din exterior precum terase, căi de acces, alei , trotuare cât şi pentru spaţii din interiorul casei precum, crame, beciuri, garaje. Se recomandă a fi montate pe şapă de beton, disponibile fiind 3 modele diferite de montaj.

Raporteaza
ID Companie: 219

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


      ADA MASTER GRUP promovează mărci de calitate prin excelență din domeniul construcțiilor, special concepute pentru a oferi clienților săi garanția realizării proiectelor întreprinse. În plus, ADA Master Grup oferă consultanță gratuită și le propune clienților soluții pentru a face cea mai bună alegere.

      Ca fini cunoscatori a pieței construcțiilor industriale și a soluțiilor general agreate, suntem în masura să preluăm informația de la client, să îl consiliem să găsească cea mai buna varianta pentru nevoile sale și să construim oferta. Putem prelua clienți având deja un proiect de arhitectură.

 

              ACOPERISURI

  

   ACOPERIȘ DIN ȚIGLE METALICE - LINDAB TOPLINE 

   ACOPERIȘ DIN ȚIGLĂ METALICĂ CU GRANULE MINERALE - LINDAB ROCA 

   ACOPERIȘ DIN ȚIGLĂ DIN MORTAR - BRAMAC 

   ACOPERIȘ DIN ȚIGLĂ CERAMICĂ - BRAMAC BRASS 

   ACOPERIȘ FĂLȚUIT - LINDAB ARTLINE 

   ACOPERIȘ FĂLȚUIT SRP CLICK - LINDAB SRP CLICK

   ACOPERIȘ DIN ȚIGLĂ METALICĂ CU ACOPERIRE DE PIATRĂ NATURALĂ - GERARD 

   JGHEABURI ȘI BURLANE - LINDAB RAINLINE  

   SISTEME DE SIGURANȚĂ PENTRU ACOPERIȘURI - LINDAB SAFETY 

   TERMOIZOLAȚIE PENTRU ACOPERIȘ - BRAMAC THERM 

 

           COȘURI DE FUM

   Cos de fum ceramic :

 •     Schiedel Uni Plus
 •     Schiedel Rondo
 •     Schiedel SR

 

 

 

   Cos de fum din inox :

 •     Schiedel ICS
 •     Schiedel Permeter
 •     Schiedel Tecnoflex - sisteme de racordare

 

 

 

 

  Deținem un amplu portofoliu de lucrări, realizate la cele mai înalte standarde, cu materiale de cea mai bună calitate și o execuție ireproșabilă. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru : 

                                                         www.adagrup.ro

 

Raporteaza
ID Companie: 219

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


                FERESTRE

 

           FERESTRE DE MANSARDĂ SI FERESTRE PENTRU ACOPERIȘ TERASĂ

Podul vechi al casei este un spațiu întunecos și plin de praf, care își așteaptă nerăbdător rândul pentru a fi transformat într-un elegant spațiu locuibil cu ajutorul ferestrelor de mansardă.

Cu puțină inițiativă și cu multă imaginație, mansarda casei poate deveni spațiul cel mai atractiv al locuinței dumneavoastră. Dacă luați în considerare recomandările făcute de specialiștii ADA Grup, puteți crea încăperi cu o atmosferă deosebită chiar în propria casă.

Ferestrele pentru acoperiş terasă pot fi folosite atât ca o nouă sursă de iluminare naturală cât şi pentru a înlocui un luminator existent. Ferestrele pentru acoperiş tip terasă aduc lumina naturală în interiorul clădirilor unde iluminarea naturală prin intermediul ferestrelor de faţadă este limitată sau acolo unde nu se pot instala ferestre de faţadă.

          VELUX - TUNELE SOLARE 

În multe locuinţe există băi, holuri sau scări interioare în care accesul luminii naturale este imposibil. Singura modalitate de iluminare în aceste spaţii întunecoase este doar lumina artificială. Cu ajutorul tunelului solar VELUX, aceste inconveniente sunt depăşite. Prin intermediul sistemului de elemente reflectorizante, lumina naturală este condusă în încăperi în care nu există posibilitatea instalării de ferestre.

          VELUX - RULOURI DECORATIVE SI PARASOLARE 

 •     Rulouri plisate opace
 •     Rulouri opace
 •     Rulouri duo opac + plisat
 •     Rulouri plisate
 •     Jaluzele
 •     Rulouri decorative
 •     Rulou exterior parasolar
 •     Plasa impotriva insectelor

 

              MCA - COPERTINE RETRACTABILE, PERGOLE SI SISTEME DE UMBRIRE 

Natura rezolvă cele mai grele probleme folosind cele mai simple şi mai uşoare metode. Sistemele de umbrire au fost şi rămân cele mai eficiente şi plăcute soluţii de a controla nivelul luminii şi al temperaturii aerului din mediul ambiant.
Vă propunem o gamă variată de sisteme de umbrire create pentru a răspunde cu succes oricărei provocări. Deşi unele sisteme par a fi redundante, ele au fost gândite pentru a rezolva problemele de lumină şi umbră în cele mai diverse situaţii.

              USI, PORTI, BARIERE 

 •     Usi de interior
 •     Usi de garaj sectionale rezidentiale
 •     Automatizari porti si bariere
 •     Usi industriale sectionale
 •     Usi industriale cu ridicare rapida
 •     Sisteme de docare si inchideri industriale

 

             SISTEME SOLARE SI PANOURI FOTOVOLTAICE

Nu există o modalitate mai elegantă de a produce căldură. Panoul solar Bramac – BSD PRO,cu montaj încastrat în acoperiş se potriveşte pe orice tip de învelitoare şi se monteaza foarte uşor datorită ramei încorporate.

Sistemul fotovoltaic Bramac lnDaX® este conceput pentru o integrare perfectă a modulelor fotovoltaice cris- taline de calitate superioară, pe toate tipurile de învelitori. Sistemul preia funcţia de protecţie a învelitorii, are un aspect deosebit şi în plus produce energie electrică. Sistemul InDaX îndeplineşte toate cerinţele necesare pentru un sistem fotovoltaic încastrat în acoperiş, şi anume protecţia anti-incendiu, impermeabilitatea la apă şi subventilaţia. Acest sistem şi-a dovedit calităţile în materie de protecţie şi siguranţă, fiind supus celor mai riguroase teste de impermeabilitate în tunelul aerodinamic.

 

Raporteaza
ID Companie: 219

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: