Caracteristici:

Detalii Companie:


         SC MODERN CONSTRUCT SRL a fost infiintata in anul 1994. Firma are ca domeniu de activitate principal Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Firma de constructii rezidentiale si nerezidentiale construim case la rosu si cheie , deasemenea executam lucrari de finisaje interioare si exterioare si zugraveli apartamente la bloc si casa, la preturi favorabile. Echipa de profesionisti in domeniu:executa o gama variata de servicii, de la constructii la renovari, la amenajarea spatiilor nou-construite, locuinte, restaurante, baruri, scari de blocuri, spatii comerciale sau spatii de birouri.


         De asemenea, inaintea inceperii lucrarii va putem oferi consultanta de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune decizii referitoare la tipul amenajarilor si la materialele care corespund cel mai bine spatiului si cerintelor dumneavoastra. Oferim seriozitate, promtitudine, calitate si garantia lucrarilor efectuate.

 

         SC Modern Construct SRL este si producator de mobilier din pal. Mobilierul modernizeaza o diversitate de spatii: operational, directorial, spatii comerciale, de prezentare sau de depozitare, restaurante, baruri, cafenele, sali de conferinta, mobilier pentru locuinte s.a. Pentru a veni in intampinarea nevoilor tale va oferim:

 

•   Solutii complete de amenajare a spatiului

 

•   Consultanta din partea specialistilor nostri in alegerile tale

 

•   Transportarea articolele comandate

 

•   Relocarea elementelor de mobilier

 

•   Montaj specializat de mobilier pentru companii care externalizeaza acest serviciu

 

         Accesoriile moderne nu fac altceva decat sa aduca un plus de utilitate si estetica fiecarui tip de mobilier. Punand pasiune in toate proiectele noastre, reusim in functie de necesitatile si cerintele clientilor nostri, sa exprimam personalitatea acestora.

Raporteaza
ID Companie: 22

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: