Caracteristici:

Detalii Companie:


      S.C. VALDUS S.R.L., societate românească cu capital integral privat, înfiinţată în anul 1999, a devenit în prezent una dintre cele mai de succes firme de construcţii pe plan local. Dinamica şi performanţa S.C. VALDUS S.R.L. este susţinută atât de către angajaţii săi, cât şi de tehnologia avansată folosită.

     Demararea unor proiecte de mare amploare cum ar fi,construcţia de locuinţe, şcoli, gradiniţe, biserici, sedii de primării, baze sportive, implicarea în lucrările de drumuri şi asfaltări de străzi, precum şi lucrări de instalaţii sanitare, alimentare cu apă, canalizare sau gaze naturale, şi alte multe lucrări de mai mică anvergură, recomandă S.C. VALDUS S.R.L. ca un partener de încredere. Lucrările noastre sunt executate cu personal tânăr, condus de ingineri şi maiştri constructori cu experienţă.

    Cu un personal format din: ingineri, dulgheri, betonişti, fierari, zidari, faianţari, experţi în lucrările în rigips, instalatori, mecanici, precum şi alte specializări, societatea noastră înţelege prin relaţia cu clientul, nu un contract rigid ce ofera un pachet de servicii, ci un permanent dialog constructiv, care transformă partenerii în prieteni şi colegi de drum.

    S.C. VALDUS S.R.L. deţine o gama variată de utilaje terasiere, de construcţii, de transport (pentru executarea oricărui gen de construcţii), atelier confecţii metalice, tâmplarie, precum şi spaţiu amenajat pentru turnări prefabricate.

 

              Eficienţă înaltă prin disciplină şi tehnologie avansată

    Disciplina în orice activitate este o valoare centrală înţeleasă de către fiecare angajat al companiei, începând de la muncitorul de pe şantier şi până la directorul general. De asemenea, atingem eficienţa maximă folosind cea mai avansată tehnologie în toate activităţile noastre.

 

             Calitate, prin meticulozitate

    Păstrând un standard de calitate înalt al lucrărilor noastre, asigurăm satisfacţie maximă a clienţilor, reducerea costurilor şi creşterea prestigiului societăţii noastre. Fiecare parte a lucrării este atent monitorizată, urmând procedurile şi standardele de calitate. Cerem aceleaşi standarde de calitate de la furnizorii noştri de materiale şi servicii.

 

             Preţuri mici, dar corecte

    Printr-un control foarte bun al costurilor, oferim clienţilor noştri preţuri competitive pentru a câştiga satisfacţia acestora şi pentru a ne întări poziţia faţă de competitori.

 

         Servicii :

    -  Lucrari civile si social-culturale

    -  Lucrari arhitecturale

    -  Lucrari de instalatii apa si canalizare

    -  Lucrari de drumuri, strazi asfaltate

    -  Lucrari de instalatii sanitare

    -  Lucrari de instalatii gaze naturale

 

        Certificari:

    Societatea este certificată conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN 14001:2005 şi SR EN OHSAS 18001:2008, pentru domeniile de activitate: 

  •     Demolarea construcţiilor, terasamente şi organizare de şantiere;
  •     Construcţii de clădiri şi lucrări de geniu;
  •     Construcţii hidrotehnice;
  •     Lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii;
  •     Construcţii de drumuri;
  •     Lucrări de instalaţii pentru clădiri;
  •     Lucrări de finisare;
  •     Închirierea utilajelor de construcţii şi demolare cu personal de deservire aferent;
  •     Fabricarea de construcţii metalice.

Raporteaza
ID Companie: 266

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: