Caracteristici:

Detalii Companie:


L'incontro Titan si-a deschis portile in anul 2003 iar de atunci incercam continuu sa ne imbunatatim retetele si sa aducem un plus de savoare fiecarui preparat incat sa satisfacem si cei mai exigenti clienti.

Restaurantul nostru este locatia ideala pentru orice fel de evenimente, fie ca iesiti in oras cu prietenii, cu familia, sau organizati o masa festiva pentru ca detinem un meniu variat cu preparate din bucataria romaneasca, italiana si chinezeasca si va punem la dispozitie 5 saloane, dintre care 2 pentru nefumatori, unde aveti posibilitatea de a organiza orice fel de eveniment in limita a 90 de de persoane.

Incepand cu Iulie 2012 L'incontro Titan nu mai are nicio legatura cu restaurantul L'incontro Berceni si mai ales cu noul L'incontro Grill situat in vecinatatea restaurantului L'incontro Berceni, care a copiat designul terasei noastre si incearca sa faca asocieri folosind aceasi titulatura.

Nu ne asumam responsabilitatea calitatii produselor vandute la restaurantul L'incontro Grill sau L'incontro Berceni chiar daca ele au fost odata comune.

Raporteaza
ID Companie: 2212

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: