Caracteristici:

Detalii Companie:


        Experienta Tehno Lux B M G S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Cei care doresc să îşi reamenajeze locuinţele, să le pună la adăpost de frig, umezeală, intemperii, de soarele torid ori de zgomotul asurzitor al străzii, au acum posibilitatea să apeleze la BMG Tehnolux Roman.

 

       Tamplarie PVC

 

-    Usi de interior

-    Usi de exterior

-    Ferestre

-    Vitralii

-    Usi de garaj

 

        Jaluzele

 

-    Jaluzele orizontale

-    Jaluzele verticale

-    Jaluzele orizontale de lemn

-    Rulouri exterioare

-    Rollo textil

-    Plisse

-    Romane

 

      Comenzile se onorează în 7-10 zile iar asamblarea în cîteva ore sau în cîteva zile în funcţie de produsul ales. Pentru mai multe detalii vizitatine pe site-ul nostru :

                                                                                           www.tehnoluxbmg.webs.com

Raporteaza
ID Companie: 222

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


      Spaţiul în care muncim, orice colţ al casei reprezintă un mic univers şi reflectă o parte din personalitatea noastră. Dorinţa de confort poate fi îndeplinită de specialiştii în amenajări interioare şi exterioare de la BMG Tehnolux.

      Perdelele si draperiile protejeaza de privirile indiscrete, mascheaza caloriferele si filtreaza lumina naturala, avand in acelasi timp un rol important in decorarea interiorului. Asa ca nu uita de valoarea lor estetica caci perdelele si draperiile pot fi simple sau duble, scurte sau lungi, uni sau multicolore, deci trebuie sa alegi varianta care se potriveste caminului tau.

      Materialele pentru perdele si draperii trebuie sa se potriveasca cu decorul, dar sa aiba si proprietatile potrivite pentru a indeplini rolul principal, acela de a tine privirile indiscrete departe.

Pentru mai multe detalii despre materialele folosite la confectionarea perdelelor si a draperiilor, vizitati site-ul nostru www.tehnoluxbmg.webs.com 

Raporteaza
ID Companie: 222

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: