Caracteristici:

Detalii Companie:


Povestea noastra incepe cu tine!


In centrul atentiei noastre a fost, este si va fi intodeauna clientul sau mai bine spus, tu. Si pentru ca ne dorim acelasi lucru ca si tine, si poate chiar mai mult, am creat un loc unde sa te poti rupe de ritmul cotidian si sa te bucuri de tot rasfatul de care aveti, tu si corpul tau, atat de multa nevoie. Bineinteles, toate in stilul nostru, Bla Bla.

Te intampinam cu zambetul pe buze, cu profesionalism, dar, mai ales cu mult drag si spor de munca. Este salonul nostru, al tuturor celor din echipa, si mai mult decat atat, este si salonul tau, acolo unde noi ne propunem sa iti oferim cele mai bune servicii, cat mai aproape de casa. Aici povestile noastre si ale tale prind viata, iar o ceasca de ceai sau de cafea te ajuta sa lasi grijile la usa.

Ne dorim profesionalism, ne dorim respect, ne dorim voie buna, lucram la acestea zi de zi, si mai ales, lucram la a deveni din ce in ce mai buni pentru tine.

Ceea ce pentru noi a fost odata o idee, astazi a prins viata, multa viata. Si vei simti si tu acelasi lucru odata ce ne calci pragul. Iar clientilor care au facut deja asta le multumim pentru ca ne-au imbogatit experienta de viata si speram ca de fiecare data sa le depasim cu cate ceva asteptarile.

Am pornit la drum pentru ca am inteles de la inceput care sunt nevoile tale. Ai nevoie sa acorzi atentie corpului tau, sa arati bine, sa faci o schimbare, sa fii vazut, recunoscut, apreciat. Te bucuri cand cineva iti zambeste si te primeste cu caldura dupa sau inainte de o zi grea de munca si iti doresti un loc unde sa iti poti incarca bateriile, sa te poti energiza si sa simti ca fiecare particica din tine revine la viata. Acestea sunt si nevoile si dorintele noastre.

Timpul se scurge intr-adevar repede si oricat ne-am dori nu mai avem timp sa ne ocupam de ceea ce tine de intretinerea si ingrijirea corpului nostru. Tocmai de aceea suntem noi aici. Te invitam sa te lasi cu incredere pe maiini usoare, dibace si profesioniste pentru a-ti reaminti cat de usor este sa te simti din nou frumoasa, ingrijita, importanta, ascultata si apreciata.

Raporteaza
ID Companie: 2445

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: