Caracteristici:

Detalii Companie:


Scoala de make-up Ramona Chirita organizeaza cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati in Bucuresti, Brasov si Constanta. Se acorda diploma acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA) si recunoscuta de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, dar si international.

Cursurile au loc într-o zona ultracentrala din Bucuresti, str. Academiei, nr. 7, et. 2, Sector 1 – zona Universitate, deasupra librariei Mihai Eminescu. Practica se face cu produsele scolii, de la branduri consacrate precum Atelier Paris, Ben Nye, MAC, Make Up for Ever, Maq Pro Paris si Nastelle.

Cursurile pentru incepatori sunt formate din doua module. In urma participarii la ambele module se acorda diploma acreditata, fara a se mai percepe nicio taxa suplimentara.

Modul 1 este recomandat atat pasionatelor de make-up, cat si celor care doresc sa urmeze o cariera in domeniu. Include: Introducere in make-up. Teoria culorilor. Notiuni de baza despre utilizarea produse cosmetice. Ce contine trusa de make-up. Identificarea tipului de ten. Alegerea si utilizarea produselor cosmetice in functie de tipul de ten. Machiaj de zi, de seara, smokey eyes si machiaj mireasa. Aplicare gene false banda.

Modul 2 este recomandat celor care doresc sa lucreze ca make-up artist intr-un salon, televiziune sau free lance. Include: Notiuni de baza despre identificarea, corectarea si modelarea fetei. Formarea si corectarea sprancenelor prin machiaj. Machiaj mireasa, cocktail si smokey eyes, realizate atat in tehnica acuarelei cat si in tehnica creionului. Tehnica acuarelei este o tehnica ruseasca in care pot fi realizate machiaje de beauty, culorile sunt mai intense si mai vii, iar machiajul rezista mai mult timp decat machiajul in farduri. Aplicare gene false smocuri. Cum trebuie sa se comporte make-up artist-ul la o sedinta foto in studio, la un videoclip sau la o prezentare de moda. Interactiunea make-up artistului cu echipa: fotograf, stilist, designer, model si hair stylist.

La cursuri au loc simulari de sedinte foto, astfel incat dupa absolvire sa fii capabila sa lucrezi in orice domeniu legat de make-up. La finalul cursului vei primi fotografii profesionale cu fiecare machiaj al tau, care vor constitui cartea ta de vizita ca viitor make-up artist.

Cursurile pentru incepatori pot fi urmate:

– after work: fiecare modul dureaza o luna si are loc de doua ori pe saptamana, intre orele 18:30-22:30;
– intensiv: cursul dureaza doua saptamani, de luni pana vineri, intre orele 11:00-18:00;
– in week-end: cursul dureaza 5 saptamani si are loc sambata si duminica, intre orele 11:00-18:00.

Cursurile pentru avansati cuprind masterclass-uri de specializare cu Ramona Chirita si make-up artisti straini.

Raporteaza
ID Companie: 2455

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: