Caracteristici:

Detalii Companie:


Un salon cu dotari moderne
Cand ne-am propus sa deschidem acest salon, ne-am gandit la femeia frumoasa, ingrijita, care stie ca pentru a fi apreciata la adevarata sa valoare si sa radieze de frumusete, trebuie sa investeasca in imaginea sa. Si cand spunem asta, nu ne referim numai la un corp frumos si bine conturat ci si la o coafura ce reflecta un par sanatos, la un ten radiant, o manichiura ingrijita, intr-un cuvant, o femeie care se respecta.
Respecta-ti frumusetea... si vei simti diferenta.spa, salon frumusete, tratament
Vino la salonul de frumusete Pupaza din tei si vei gasi ceea ce, cu siguranta, cauti de mult: un lux pe care ti-l poti permite.
Pupaza din tei este raspunsul cautarilor voastre. Este ceea ce fiecare dintre voi merita: un loc unde sa va simtiti minunat, un loc din care sa plecati intotdeauna multumite de rezultat si in care sa va doriti sa reveniti cat mai curand.
Va stam la dispozitie cu personal bine pregatit, amabil si primitor, cu aparatura de inalta performanta, produse profesionale, exclusiviste, utilizate si apreciate de saloane renumite, intr-un mediu placut, toate acestea pentru a fi in masura sa satisfacem si cele mai exigente pretentii.
Scopul salonului nostru este provocator: acces nelimitat la frumusete.

Raporteaza
ID Companie: 2489

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: