Caracteristici:

Detalii Companie:


Nazmie BeautyPoint este un salon-concept de suflet, deschis in mijlocul Bucurestiului, de catre Nazmie, un hairstylist cu zeci de ani de experienta si o pasiune contagioasa pentru beauty si tot ce tine de acest domeniu vibrant si plin de culoare. 

Formandu-si o echipa de profesionisti si alegand cu grijă produse organice si netoxice, Nazmie va invita sa va bucurati de un rasfat binemeritat, intr-un cadru intim si relaxant, decorat cu grija si atentie pentru detalii. Muzica buna, cafeaua aromata sau ceaiul inmiresmat si mirosul inconfundabil al cornuletelor cu scortisoara proaspat scoase din cuptor, transforma vizita la salon intr-o experienta cu totul inedita si relaxanta. 

La Nazmie Beauty Point, va oferim servicii complete de infrumusetare – coafura, manichiura si cosmetica – realizate cu meticulozitate si pricepere. Ne luam timp pentru fiecare dintre voi si ne bucuram sa va cunoastem si sa adaptam fiecare coafura, manichiura sau tratament, astfel incat sa va reflecte personalitatea si stilul de viata. 

Folosim cele mai bune produse profesionale de coafura, marca #FaroukSystemsCHI, o gama speciala, de nisa, care nu contine parabeni, sulfați sau formaldehidă iar vopselele nu conțin amoniac, parabeni sau PPD. 

Cunostintele acumulate de-alungul parcursului profesional* impresionant al lui Nazmie si continuitatea cu care clientele/ii noastre/i revin la noi spune totul despre calitatea serviciilor oferite in cadrul salonului nostru. 

*Nazmie a urmat cursurile Academiei Blondi, si-a definitivat pregatirea la Salonul Andei Adam si a activat, atat ca hairstylist cat si ca manager in cadrul Academiei Keune. Au urmat anii plini de viata ai platourilor de filmare, colaborand cu mari case de productie precum Castel Film, Twin Film, Cartel etc. A facut parte din lumea showbiz-ului, colaborand cu reviste precum Glamour, Ideal Mariage, The One, Elle etc si lucrand direct cu mai multe vedete precum Andreea Berecleanu, Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Ana Maria Prodan, Cristian Brancu, Dan Diaconescu, Trupa Heaven, Ioana Ginghina si altii. De curand, a intrat in echipa Farouk Systems Chi unde este atat trainer cat si Brand Ambassador.

Raporteaza
ID Companie: 2534

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: