Caracteristici:

Detalii Companie:


Gasirea unui spatiu perfect sau aproape de perfect reprezinta un drum lung si plin de peripetii, mai ales cand vine vorba de o sala de CrossFit in Bucuresti. Desi ca spatiu nu pare pretentios, o sala de CrossFit are nevoie totusi de multe cerinte indeplinite. Dupa foarte multe luni de cautare Bucurestiul devenise un oras mult mai mic decat il stiam noi, un oras care parea ca nu ascunde nicaieri spatiul visat. Dar nu am renuntat la cautari si intr-o buna zi minunea s-a produs!

CrossFit Groove se afla intr-o zona buna a orasului, are o suprafata de 360mp si o inaltime de 5m. Sala este construita in asa maniera incat permite desfasurarea antrenamentelor in conditii optime, de siguranta, cu respectarea distantei intre persoanele care se antreneaza.

SALA CROSSFIT GROOVE
Se afla intr-o zona buna a orasului, are o suprafata de 370 mp si o inaltime de 5 m si dispune de 3 suprafete de lucru separate.

Sala este construita in asa maniera incat permite desfasurarea antrenamentelor in conditii optime, de siguranta, cu respectarea distantei intre persoanele care se antreneaza.

Asa a inceput totul.

Raporteaza
ID Companie: 2561

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: