Caracteristici:

Detalii Companie:


Industria de fitnesss nu a gasit o solutie pentru oamenii obisnuiti. Sunt mai multe sali, si totusi, mai multe persoane supraponderale ca niciodata.

Acest lucru e nevoie sa se schimbe. Eu sunt Irina Alionte si dupa ce am terminat un masterat in Anglia, m-am intors in tara in 2015 cu intentia de a revolutiona industria de fitness. 

Asa s-a nascut Bodyshape Transformation Centre – un nou concept care te ajuta sa slabesti 6kg in 6 saptamani si sa-ti schimbi stilul de viata. 

Cand finalizezi cu succes provocarea noastra, primesti alte 6 saptamani cadou din partea casei. Suntem practic singurul centru din Romania care te recompenseaza pentru rezultate tale.

Formula noastra se bazeaza pe 3 piloni: miscare, nutritie si mindset. Vii la antrenamente de 3 ori pe saptamana, ai acces la un plan de alimentatie, seminarii de nutritie si de mancat emotional – iti oferim tot ce ai nevoie pentru o transformare completa. 

Peste 1200 de oameni si-au transformat corpul alaturi de noi – totul intr-o atmosfera de familie unde nimeni nu te judeca.

Raporteaza
ID Companie: 2564

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: