Caracteristici:

Detalii Companie:


MIRA SPORT, situata in zona de nord a Bucurestiului (Soseaua Pipera nr 44)  iti ofera posibilitatea de a alege tipul de miscare (vezi program) atat pentru tine, cat si pentru copilul tau, prietenul tau, partenerul tau, sotul tau.

 Cu MIRA SPORT veti putea alege exact antrenamentul (ora) de care aveti nevoie, fie ca este vorba de o ora de  Aerobic – Tonifiere, Streching muscular si relaxare sau Ora Cardio, pentru a va simti bine, intr-un corp sanatos.

 
 AEROBICUL este una din metodele cele mai eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vietii si de dobandire a unei sanatati perfecte. Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului.

 Aerobicul are o mare importanta in educatia spirituala si emotionala a copiilor, dezvoltand o spontaneitate si naturalete a miscarilor, necesare in viata de zi cu zi. Avand tangenta cu muzica si dansul, contribuie la dezvoltarea gustului artistic si la largirea orizontului spiritual.

 Practica regulata a aerobicului si a claselor de tip cardio poate avea o contributie hotaratoare la imbunatatirea ratei batailor inimii, dar si a starii mentale. Peste 20 de ani de cercetari au dovedit ca exercitiile de aerobic sunt cele mai bune, fiind atat un antrenament complet, cat si un sport distractiv.

Aerobicul mentine inima si plamanii intr-o conditie buna, va ajuta sa folositi oxigenul mai eficient, ajuta la controlul greutatii corporale si reduce stresul. Un program regulat de aerobic va da un sentiment de siguranta de sine, de a va putea controla permanent. De asemenea, activitatea regulata la sala de aerobic va va ajuta sa va relaxati muschii incordati si va determina corpul sa mareasca productia de endorfine (un sedativ natural), despre care se stie ca au rol in crearea unei stari de bine si buna dispozitie.

Raporteaza
ID Companie: 2567

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: