Caracteristici:

Detalii Companie:


Familia noastră este legată de aproape un secol de creșterea animalelor și de cultivarea pământului. Voința, munca și investițiile făcute de către noi, ne răsplătesc astăzi și ne mândrim cu succesul produselor noastre, ce reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele tradiționale și brânzeturile tradiționale. O tradiție pură ce păstrează valorile și re...țetele noastre cu gelozie din tată în fiu. Toate eforturile noastre sunt concentrate asupra calității în tot ceea ce ne reprezintă.
Branza de Covurlui cu adaos de negrilica (susan negru), cașcavalul filat și împletit la mâna, brânza de burduf, branzeturile de capra, casul de oaie etc.
cât și produsele noastre din carne: purcelus de lapte copt in afumatoare, mușchiuleț de capră împletit, pastrrama ciobaneasca de berbecut, ruladă de curcan, costita taraneasca de porc, specialități vanătorești, și delicatese cum ar fi, piept nobil de rata (cu portocale si coniac, afumat cu lemn de prun), piept de pui cu lamaie si sofran si multe altele.
sunt produse de către familia noastră cu cea mai mare dragoste pentru produsele tradiționale Românești și vândute de către o echipă de oameni tineri și entuziasmați.


Deoarece dorim să transmitem clienților noștri bucuria gustului pe care preparatele tradiționale Românești le au, toți angajații care s-au integrat în familia noastră, îi întâmpină pe clienți, cu voioșie și cu zâmbetul pe buze, gata să le ofere de fiecare dată orice informație legată de orice produs pentru care acestia ar avea întrebări.

Indiferent că vorbim despre produsele din carne sau despre produsele lactate, nu uităm niciodată faptul că pentru a putea obține gustul pe care noi îl dorim, grija animalelor, mediul lor de viață și mâncarea acestora reprezintă pentru noi, întotdeauna, o prioritate. Produsele noastre tradiționale, respectă rețetele și modul lor de preparare, ce au fost transmise din tată în fiu, încă din anii “50, astfel încât, astăzi, toată lumea să se poată bucura de gustul tradițional din Covurlui.
In același timp, suntem de părere ca o masă bună merge foarte bine cu un vin, roșu sau alb, depinde de ce anume are gospodarul pe masă, iar în acest sens, din magazinele noastre nu lipsesc niciodată vinurile bune ca Feteasca Albă sau Fefeasca Neagră și multe alte soiuri romanesti de vinuri, acestea fiind recomandate cu căldură de către vânzătoarele noastre, nelipsindu-le pălărioara, care pentru noi, în timp, a devenit un fel de simbol care ne definește.
Prezența la numeroasele târguri de produse tradiționale la care participăm în mod constant, reprezintă o modalitate foarte bună pentru a ne promova brandul, atât pe piața produselor tradiționale din România, cât și din străinatate.

În viitorul apropiat dorim să ne extindem lanțul de magazine pe care îl avem, respectând aceleași principii morale ca și până acum.

Raporteaza
ID Companie: 2816

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: