Caracteristici:

Detalii Companie:


Aducem direct din ferma şi cherhanaua noastră, în casa sau biroul tău produse naturale, cât mai hrănitoare, realizate artizanal de noi.

FERMA LUI ŢANE: la poalele Carpaţilor, creştem păsări de curte, oi, capre, vaci şi realizăm artizanal produse naturale din lapte şi carne.
CHERHANAUA LUI DUMITREL: din Delta Dunării livrăm proaspăt şi procesat peşte sălbatic de Dunăre şi Marea Neagră.

Realizăm artizanal iaurturi, smântână, brânzeturi şi caşcaval . Folosim lapte de la vaci, capre şi oi crescute aici, în aer liber cu furaje preparate de noi, iarbă cosită de pe păşunile noastre şi lucernă. Dorim ca produsele noastre să fie consumate cât mai proaspete şi să conţină cât mai mulţi nutrienţi. De aceea, nu pasteurizăm laptele şi, la fel ca în gospodăriile de odinioară, îl încălzim lent - până la 70 de grade şi îl răcim uşor până la temperatura potrivită produsului pe care dorim să îl realizăm. Folosim ambalaje care păstrează conţinutul viu al produselor noastre: sticlă şi vid. 
Din punct de vedere a specialităţilor de carne, avem o paletă largă de produse naturale, pe care le realizăm după metode de pregătire şi conservare tradiţionale, cu multă muncă manuală -fără linii tehnologice industriale integrate. Şi nici nu ne dorim aceasta, întrucât vrem să păstrăm cât mai bine proprietăţile nutritive, în detrimentul volumului mare de producţie. Nu folosim metode industriale de aromatizare sau conservare . Folosim un amestec de mirodenii pe care l-am creat noi, care este alcătuit pentru toate preparatele din sare de mare şi în funcţie de specialitate foi de dafin, boabe de piper, boia de ardei, ienibahar, coriandru. Etc. 
Creştem la sol, în aer liber păsări de curte pe care le hrănim cu iarbă de pe terenurile noastre. Nu intervenim în procesul de dezvoltare sau asupra sănătăţii acestora. Ca în gopodăriile de la ţară, de odinioară păsările ajung la maturitate în cel puţin o lună şi jumătate, fără a consuma hormoni sau antibiotice. 

Raporteaza
ID Companie: 2660

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: