Caracteristici:

Detalii Companie:


Menirea Conacului este foarte limpede: vrem să îți oferim bunătățuri alese, să te facem să te simți ca un membru al familiei noastre și să ducem mai departe moștenirea românească. Mai presus de orice vrem ca voi, musafirii noștri, să veniți cu mare plăcere la noi, să vă simțiți ca la voi acasă. Vrem să vă oferim delicatese exact pe gustul vostru și să vă satisfacem toate poftele culinare; tocmai de aceea facem și mâncăruri la comandă, de la preparate calde și chiar la dulciuri.

La Conacul Boierului, familia ocupă primul loc în ordinea priorităților. Vrem să vă oferim cele mai sănătoase, naturale și calitative opțiuni culinare pentru soțul sau soția domniilor voastre, dar mai ales pentru copii. Știm că vă doriți numai ce este cel mai bun pentru micuții voștri, de aceea nu acceptăm altceva decât excelență în privința produselor pe care le preparăm sau comercializăm. Mai mult, pentru a satisface toate gusturile, oferim bunătăți din toate zonele României, de la preparate calde specifice sudului țării, la pârjoale moldovenești și chiar prăjituri ardelenești absolut delicioase.

Nu mai rămâne altceva de făcut decât să ne vizitezi la Conac, în zona Barbu Văcărescu, să faci cunoștință cu familia noastră. Vă asigurăm că veți fi întâmpinați ca cei mai îndrăgiți prieteni și veți ieși din casa noastră cu zâmbetul larg pe buze și un coș plin de bunătăți. Atunci când vei ajunge acasă și vei așterne preparatele pe masa familiei, sperăm să-ți aduci aminte de cuvintele noastre rostite cu drag oricărui musafir ce ne trece pragul: Să ai poftă, boierule!

Raporteaza
ID Companie: 2975

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: