Caracteristici:

Detalii Companie:


         Societatea are ca obiect de activitate productia si comertul de europaleti simpli si dubli, ambalajelor de transport din material lemnos. Datorita utilajelor de ultima generatie, pe care societatea noastra le are in proprietate, produsele realizate sunt in conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeana, ceea ce asigura caracteristici de sustinere foarte ridicate.

                PRODUSE :

   Europaletii simpli si dubli sunt produsi la dimensiuni standardizate, din lemn de fag, brad sau plop. Asigura depozitarea si/sau transportul in siguranta a materialelor de constructii, a marfurilor alimentare si nealimentare. Producem paleti ignifugati, rezistenti la foc si temperaturi ridicate. Ignifugarea se realizeaza numai cu produse omologate ┼či agrementate, conform Standardelor Internationale.

    -  Europaleti simpli

    -  Europaleti dubli

    -  Paleti ignifugati

    -  Ladite transport

    -  Ambalaje transport

    Laditele de transport sunt proiectate in functie de necesitati: greutatea produsului, pozitia centrului de greutate, modalitatea de transport si de ridicare, modalitati de depozitare. Fabricate din lemn de plop, sunt utilizate pentru ambalarea ciupercilor de padure si de cultura, fructelor, legumelor etc. 

    Ambalajele pentru transport sunt lazi din lemn cu baze portante - suporta greutatea pieselor si materialelor prin traverse de lemn si lazi cu baze neportante - ofera protectie la nivel fizic si chimic; nu suporta greutatea pieselor si materialelor.

    Scopul nostru este acela de a aduce pietei de profil un plus de calitate, prin produsele pe care le oferim clientilor traditionali, precum si a celor care se vor alatura colaborarii cu societatea noastra.

Raporteaza
ID Companie: 269

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: