Caracteristici:

Detalii Companie:


      La Murfatlar, vinurile tot vorbesc de peste 2000 de ani. Ba spun legenda lui Dionisos care s-a nascut aici, in Dobrogea, ba a oamenilor care fac asta zi de zi, din generatie in generatie, cu aceeasi daruire si pricepere. Alteori vinurile iti povestesc despre climatul ideal de aici, despre efectul protector al reliefului impotriva curentilor reci predominant Nord-Estici, despre influenta favorabila a vecinatatii Marii Negre care tempereaza caldurile si gerurile excesive. Simti asta in gustul inconfundabil si in varietatea de soiuri care arata inca o data de ce Murfatlar e un loc ales.

      Si de ce Murfatlar a ajuns sa fie cel mai vandut vin din Romania.Nimic nu impresioneaza insa mai tare ca vinurile luate direct din vie. "Cu prospetimea si naturaletea lor ramai in minte mult dupa prima degustare", spun oamenii care se reintorc an de an aici. Si nu-s putini la numar.Asa stand treaba, am adus crama Murfatlar cat mai aproape de tine.

      Gasesti aici, la cativa pasi de tine, vin vechi de ani buni sau vin tanar din struguri abia culesi, soiuri fel de fel dar si oameni care sa-ti povesteasca despre fiecare sticla si soi in parte. Pentru ca toate au povestea lor si doar cunoscand-o poti sa simti acea bucurie a gustului pe care sa tot vrei sa o retraiesti.E ca un drum in crama de fiecare data. Si de fiecare data ramai surprins si dornic sa revii.

      Pentru ca totul e pe incercate si testate, nu e doar o poveste frumoasa spusa la un pahar cu vin.Iar daca vorbim de povesti, ne amintim de inceputul istoriei Cramei Murfatlar: am pornit la drum in 2010, iar astazi am ajuns la nu mai putin de 104 crame in toata tara.

 

                      Fiindca ne place sa fim aproape de cei care vor un pahar de vin bun!

Raporteaza
ID Companie: 59

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: