Caracteristici:

Detalii Companie:


Imaginează-ți un loc în care originalitatea și neconvenționalul sunt la ele acasă.

Pătrunzi într-un laborator de design românesc, în care cumpărătorul, creatorul și producătorul de obiecte de design, își dau mâna pentru realizarea lor. În fond, noi utilizăm designul ca metodă originală de rezolvare a problemelor personale și sociale. Adresăm nevoi individuale prin soluții inovatoare. Aducem împreună factorii necesari pentru realizarea de obiecte de artă decorativă sau plastică în stilul nostru.

„Astfel dacă ai un spate total diferit față de al celorlalți, de ce să nu te simți bine în scaunul TĂU, realizat pentru nevoile TALE? Sau poate ai realizat că iluminarea stradală poate fi făcută mai eficient. Hai s-o facem!” Inovația devine realitate în Dizainăr fără compromisuri și fără limite.

Noi suntem dizainări. Ceea ce oferim nu este doar cultură urbană în cel mai select mod al ei, nu este doar originalitate și inovație românească ci un adevărat mod de a trăi – modul nostru – viața de dizainăr.

Obiecte și servicii de design românesc

Suntem magazinul-concept, destinat în exclusivitate creației de produs din România.

Dedicați culturii și identității românești, am creat dizainăr ca loc de întâlnire, creativitate, promovare și generare de cultură educată în domeniu, pentru un stil de viață mai bun și aprecierea valorilor în care credem.
La noi, creativitatea specialiștilor din design, arhitectură și artă, întâlnește producția locală prin execuție și calitate de nivel internațional.

Raporteaza
ID Companie: 2708

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: