Caracteristici:

Detalii Companie:


“Home is not a place...it’s a feeling”

ACASA este locul unde fericirea are primele sclipiri. Pornind de la aceasta idee am creat DECO BOUTIQUE

Despre noi?…e dificil sa te descrii, insa imi vine in minte citatul lui Nichita Stanescu: “Esti ceea ce iubesti” si parca cuvintele aluneca mai usor…Suntem ceea ce iubim! Iubim tot ceea ce e frumos, iubim arta in orice forma de exprimare, iubim tot ceea ce e facut sa iti bucure simturile, tot ceea ce e creat sa trezeasca in tine o amintire, o stare, o dorinta, o clipa de fericire sincera. Suntem de parere ca lucrurile facute manual, cu multa atentie si dragoste sunt cele ce iti incanta cu adevarat viata, acele mici lucruri care iti rasfata sufletul. Sunt acele lucruri facute sa le pastrezi amintire ca pe o bijuterie draga.

Suntem pasionati de design-ul interior si de toate acele detalii ce fac dintr-o casa, Acasa. La noi vei gasi decoratiuni alese, ideale pentru locuinta ta sau ce asteapta sa fie daruite cuiva drag.

Pentru noi decoratiunile sunt accente ale spiritului, sunt franturi de amintiri si cele mai semnificative elemente ce dau viata unei incaperi. Pun in lumina foarte expresiv personalitatea si contureaza perfect armonia caminului. Fiecare cadou pe care il oferim, fiecare obiect decorativ ne reprezinta, tocmai de aceea trebuie sa alocam mai multa atentie micilor detalii care au un efect atat de important.

Lavanda, este una din marile noastre iubiri…doar a fost dragoste la prima vedere. O floare atat de delicata si simpla ce ne-a surprins iremediabil cu parfumul sau. Odata ce ai cunoscut-o te lasi mereu purtat de magia ei. Pentru noi, Lavanda e o planta ,,altfel”, este o planta fascinanta pe care o cultivam si ingrijim de mai bine de 3 ani. 

La noi o sa gasesti de asemenea, decoratiuni pentru Nunta si Botez.

Iti propunem o gama variata de accesorii si decoratiuni pentru Nunta, Botez, Candy Bar, marturii handmade tocmai ca evenimentul tau sa arate asa cum l-ai visat intotdeauna.

Realizam buchete de mireasa, aranjamente de masa sau orice alt accesoriu floral cu lavanda sau diferite flori.

Asteptam cu drag solicitarile si propunerile tale pentru a crea impreuna cele mai frumoase amintiri.

Cam asa arata universul nostru! Bine ai venit!

Suntem aici pentru ca visul tau sa devina realitate! ♥

Raporteaza
ID Companie: 2799

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: