Caracteristici:

Detalii Companie:


“Etalon Travel” nu este un cliseu. “Etalon Travel” este o misiune, o responsabilitate, o idée nascuta din corectitudine, pasiune si multa munca. Acest proiect are la baza dorinta initiatorilor sai -NU de a revolutiona piata turismului romanesc si international, ci de a o readuce la nivelul de incredere si notorietate de care se bucura odata. Cu totii cunoastem déjà celebra situatie in care turistul din Romania “se descurca” pe cont propriu pentru a beneficia de o calatorie sau vacanta in siguranta si la standarde ridicate, din cauza ca nu mai are incredere in agentiile turistice, datorita acelor care au aparut ca ciupercile dupa ploaie, au smecherit, si-au vazut carutele pline si au disparut imediat a doua zi. Din pacate , astfel de situatii inca mai au loc, fapt pentru care agentiile de prestigiu si de calitate au de suferit in continuare. Unele, chiar daca si-au continuat activitatea, au atras ca magnetul turisti prin oferte “imbatabile” carora nu le-au putut face fata, ajungand sa presteze calitate indoielnica.
Etalon Travel isi propune prin intermediul sau si al partenerilor sai, sa duca o lupta continua pentru recastigarea increderii in aceasta directie, pentru dezvoltarea patrimoniului turistic si a infrastructurii aferente, atat in tara cat si in strainatate , dar si impotriva celor ce presteaza servicii inoportune si inca nu au invatat ce-si doresc cu adevarat turistii romani si cei straini.
Prin acest proiect dorim sa ne asumam parcursul intreg de la pasirea pragului sediului nostru de catre dumneavoastra pana la intoarcerea din cea mai frumoasa vacanta la care ati visat dintotdeauna.
Etalon Travel va ofera garantat servicii de cea mai buna calitate la preturi reale si avantajoase, iar oferta sa este bazata pe relatii directe cu cei mai buni touroperatori , transportatori si hotelieri din domeniu obtinute de catre colaboratorii acesteia de-a lungul experientelor. Astfel, misiunea noastra devine confortul in vacanta dumneavoastra, indiferent de bugetul pe care il alocati si de modul in care va petreceti timpul liber. Iar calitatea, promptitudinea si corectitudinea sunt caracteristicile pe ca ni le asumam!

Echipa Etalon Travel!

Raporteaza
ID Companie: 2747

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: