Caracteristici:

Detalii Companie:


Bine aţi venit pe site-ul BiotiQ.ro!

Biotiq.ro aparţine societăţii Konta Boutique SRL-D şi este un magazin online unde găsiţi produse cosmetice şi odorizante naturale, fără parabeni.

Am ales colaborarea cu companii din Spania (produsele SYS şi Cristalinas) considerând că folosesc ingrediente de cea mai bună calitate.

SYS Laboratory este producător de produse cosmetice, produse pentru baie şi arome naturale din 1991. Extinderea s-a bazat pe calitate, asigurând permanent selectarea celor mai bune materii prime. Deţine un laborator modern în care produsele sunt testate pentru a satisface nevoile unei pieţe din ce în ce mai exigente, în scopul de a oferi produse de vârf şi a menţine echilibrul perfect între preţ şi calitate.

Aromele sunt produse cu cele mai bune esenţe, care creează un mediu unic şi de neuitat. Produsele cosmetice sunt formulate cu materii prime naturale pentru piele şi mediul înconjurător. Acestea nu conţin ingrediente iritante sau nocive, nu conţin parabeni.

Produsele special formulate pentru îngrijirea pielii, aromaterapia se combină pentru a echilibra corpul, tonifierea musculaturii şi fermitatea pielii, şi se bucură de o atmosferă specială de aroma şi culoare.

Am pregătit o selecţie de produse cosmetice, odorizante, săpunuri naturale special concepute pentru a avea grijă şi a rasfaţa organismul în mod natural.

Odorizantele Cristalinas nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap. De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul.

Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.

Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice.

Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.

Beţele de ratan sunt originare din regiunile tropicale din Africa, Asia şi Australia. Beţele sunt colorate în conformitate cu culoarea parfumului în care sunt folosite.

Durata odorizantelor se testează în laboratoare la o temperatură constantă de 22°C şi 40 – 45% umiditate. Puteți alege dintre: odorizante camera, odorizante dulap și odorizante auto.

Numeroase studii indică faptul că oamenii care sunt parfumaţi au un concept mai bun despre ei înşişi. Aceleaşi studii arată că persoanele care folosesc aceleaşi parfumuri nu trec neobservate. Acest lucru este valabil şi pentru casa noastră.

Raporteaza
ID Companie: 2833

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: