Caracteristici:

Detalii Companie:


Privim procesele in perspectiva si iti propunem doar solutii care au in vedere reducerea costurilor de productie, in contextul cresterii performantei. Indiferent daca este vorba despre sablare, vopsire, metalizare, sau procesare mecanica, gandim proiecte personalizate, ce integreaza exclusiv tehnologie de top.

Toate nevoile specifice unui proiect sunt luate in calcul atunci cand specialistii MINEX ofera consultanta in alegerea celui mai potrivit sistem integrat, care include, in mod suplimentar, si cea mai performanta oferta de echipamente pentru hale de sablare, vopsire si metalizare.

In functie de dimenisiunile pieselor ce urmeaza a fi procesate, cabinele de sablare, vopsire si metalizare sunt gandite extrem de flexibil si sunt disponibile intr-o gama larga tipo-dimensionala.

Minex International e partenerul de incredere, pe termen lung. Dincolo de serviciile de consultanta si proiectare, echipa noastra are grija si de punerea integrala în opera a proiectului, oferind asistenta tehnica, service pentru echipamente si lucrari de mentenanta atat în perioada de garantie, cât si ulterior.

Raporteaza
ID Companie: 2851

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: