Caracteristici:

Detalii Companie:


DE CE SĂ ALEG MONDO INSTAL?

ARGUMENTE
Într-un mediu de afaceri dominat de competiţie, termene limită şi nevoie de flexibilitate, Mondo Instal oferă clientului experienţa acumulată în gestionarea unor proiecte complexe, soluții bazate pe cea mai modernă tehnologie și un mod ideal de colaborare asigurat de un bun nivel de comunicare.
În proiectele derulate - pentru clădiri sau ansambluri de locuinţe, imobile de birouri, hoteluri, mall-uri, supermarket-uri etc. - principalele componente avute în vedere au fost calitatea superioara a serviciilor și o puternică relație de parteneriat cu clientul, principalul efect al acestor atribute fiind consolidarea încrederii reciproce și implicit a relației contractuale.

ADMINISTRARE CLADIRI
In domeniul serviciilor de facility management și de administrare a clădirilor, soluțiile noastre se adresează oricărui tip de clădire și au rolul de a transforma mediul în care vă desfășurați activitatea într-un spațiu sigur, confortabil și eficient.

CONSULTANTA PROIECTE
Proiectele noastre promovează soluţii moderne pentru asigurarea cerinţelor actuale de confort. Realizăm proiecte la cele mai înalte standarde pentru clădiri individuale de locuit, ansambluri de locuinţe, imobile de birouri, hoteluri, mall-uri, supermarket-uri etc.

SERVICII ISCIR
Mondo Instal este abilitată să efectueze servicii de expertizare ISCIR la toate categoriile de echipamente. 

PROTECTIE INCENDII
Firma noastră asigură metode de protecție impotriva incendiilor pentru orice tip de imobil.

SISTEME DE CLIMATIZARE
Unități de aer condiționat moderne, ecologice și de înalta performanță. O gamă variată de unități de interior si de exterior, menite sa asigure o temperatură ideală la un consum minim de energie, indiferent de spațiul in care sunt instalate.

SISTEME DE INCALZIRE
Sisteme locale sau centrale de producere și de distribuire a căldurii. Microcentrale termice sau cazane (murale sau la sol in condensatie, in condensatie pe combustibil lichid, din fonta cu functionare pe gaz, din fonta presurizate etc.).

Raporteaza
ID Companie: 2907

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: