Caracteristici:

Detalii Companie:


       Obiectul de activitate al firmei COMDIANA IMPEX S.R.L.  este  comerțul en gros și cu amănuntul a încălțămintei din piele, de calitate superioară, produsă în România. Mărcile comercializate sunt mărci ale producătorilor cu tradiție în domeniul producției de încălțăminte românești.

       Principalii nostri furnizori de incaltamante din piele naturala sunt din Maramureș, Cluj, Bistrița, Mureș, Neamț, Suceava, Iași, Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța, Buzău, Prahova, Covasna, Brașov, Sibiu, Gorj. Mărcile comercializate sunt mărci cu tradiție în domeniul producției de încălțăminte românești.

                                  Calitatea, seriozitatea dar si pasiunea pentru incaltaminte ne defineste!

 

Raporteaza
ID Companie: 289

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


           Pasiunea pentru incaltaminte, mai ales in cazul femeilor, ne-a facut sa deschidem acest magazin , un loc unde orice femeie isi poate gasi modelul potrivit. Magazinul Diana ofera doamnelor, de orice varsta, colectii indraznete care sa puna in valoarea, cel mai important aspect pentru o dama, feminitatea. Multe femei considera ca o pereche de pantofi poate reflecta cateodata personalitatea si de aceea Diana, magazinul tau de incaltaminte, ofera doar modele in ultimele tendinte.

                                   Diana, magazinul unde iti vei gasi perechea potrivita de fiecare data!

Raporteaza
ID Companie: 289

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: