Caracteristici:

Detalii Companie:


       Brandul Odlo este lider international in materie de vestimentatie sportiva, oferind produse exceptionale persoanelor care impartasesc pasiunea noastra pentru un stil de viata sanatos. Produsele Odlo sunt vandute in peste 20 de tari la nivel mondial. Suntem mandri de a fi pionieri in vestimentatia sport functionala, acumuland peste 70 de ani de experienta si inovatie in acest domeniu.

      Ne-am angajat sa producem cea mai buna imbracaminte sport functionala pentru persoanele care adora exercitiile fizice, indiferent de climat sau de intensitatea exercitiului. Noi asiguram bunastarea de la nivelul pielii spre exterior si impunem standarde inalte de calitate pentru a asigura comfortul, calitatea si performanta de care aveti nevoie.

     Sportswear se traduce printr-un stil sportiv, relaxat, casual, un stil ce se poate referi atat la articole pentru practicarea diverselor sporturi, cat si la stilul vestimentar casual inspirat de diverse sporturi. Sportswear s-a dezvoltat foarte mult in ambele directii – atat gama ce se refera la hainele atletilor, cat si vestimentatia ce imprumuta elemente din diverse sporturi.

              Produse:

        -  Jachete & Veste

        -  Pulovere & Tricouri

        -   Lenjerie de corp

        -  Pantaloni & Colanti

 

             MISIUNEA BRANDULUI

«Inspirarea consumatorului cu produse deosebite, distribuite prin canalele potrivite, bazate pe viziunea și valorile noastre. »

Raporteaza
ID Companie: 312

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: