Caracteristici:

Detalii Companie:


Consultatii si tratamente medicina interna

In clinica veterinara Crystal Vet se pot efectua consultatii si tratamente pentru marea majoritate a bolilor ce afecteaza animalele de companie. Medicina interna este cea mai mare ramura a medicinei, ea cuprinzand toate afectiunile si sindroamele ce implica organele interne. In practica insa, medicul internist se ocupa de o gama mult mai larga de afectiuni. Ramurile cuprinse generic in medicina interna sunt: Cardiologia, Pneumologia, Gastroenterologia (cu ramurile Hepatologie, Endocrinologie si Diabetologie), Nefrologia, Bolile Infectioase, Hematologia si Oncologia.

Ecografie abdominala si ecocardiografie

Metode non-invazive de investigare, ecografia si ecocardiografia ofera informatii foarte valoroase despre structura si functionarea organelor interne si cordului. Ecografia este de departe cea mai folosita metoda de investigare imagistica. In comparatie cu Rezonanta Magnetica Nucleara (RMN), Tomografia Computerizata (CT), Scintigrafia sau banala Radiografie (Rx), ecografia ofera o serie de avantaje: NU FOLOSESTE RADIATII, se poate realiza ori de cate ori este necesar (chiar si de mai multe ori pe zi), are costuri reduse si poate analiza organul “in miscare” (functionalitatea cardiaca, motilitatea gastro-intestinala, etc.) Cu aplicatii si la nivel musculo-scheletal, ecografia s-a impus ca o investigatie obligatorie in foarte multe din afectiunile medicale.

Analize de laborator

Analizele biochimice de sange ofera informatii asupra functionalitatii organelor interne (ficat, rinichi, pancreas, etc), iar cele hematologice ofera informatii vitale asupra organelor implicate in producerea si "reciclarea" celulelor rosii (hematii) si asupra celulelor liniei albe (leucocite). Aceasta gama extrem de larga de informatii ce se pot obtine dintr-o cantitate atat de mica de sange impune obligativitatea analizelor sanguine in majoritatea bolilor si sindroamelor ce afecteaza animalele de companie.

Chirurgie Generala, Chirurgie abdominala, Gastrologie, Chirurgie Ortopedica

Chirurgia, cu toate ramurile sale, s-a specializat in tratarea afectiunilor prin metode invazive, intervenind la nivelul structurii deteriorate ale organismului. Chirurgia si ramurile derivate se ocupa de remedierea diferitelor tipuri de fracturi sau traume musculo-articulare sau incerca remedierea diferitelor afectiuni ale organelor interne (calculi biliari, vezicali, corpi straini, torsiune si dilatatia gastrica, piometrite si multe altele). Sala operatorie din clinica veterinara Crystal Vet este echipata complet pentru a putea efectua marea majoritate a operatiilor chirurgicale de care poate avea nevoie un pacient.

Stomatologie

In clinica noastra putem efectua o gama larga de manopere stomatologice. Extractii dentare, detartraj cu ultrasunete sau afectiuni alveolo-dentare sunt numai cateva dintre problemele ce se pot trata in clinica veterinara Crystal Vet.

Identificare electronica si pasaport EU

Conform normelor Europene, orice animal de companie care paraseste tara trebuie sa fie identificabil printr-un microcip, care se implanteaza in zona omoplatilor, si printr-un Pasaport completat si semnat de medicul veterinar curant. ATENTIE – anumite state din Comunitatea Europeana si din afara ei cer ca animalul sa fie testat suplimentar pentru diferite afectiuni sau cer o perioada de carantina obligatorie. Pentru a obtine aceste informatii trebuie sa contactati Directia Sanitar Veterinara.

Ambulanta Veterinara

Ambulantele veterinare Crystal Vet sunt pregatite sa faca fata situatiilor de urgenta ce pot interveni in viata animalelor de companie. Avand medici specializati in medicina de urgenta si traumatologie, raspundem prompt in stiutatii de criza, dar si pentru transportul pacientilor la clinicile pe care le doresc proprietarii. De asemenea oferim si serviciul de "dog taxi" pentru cei care doresc sa aduca animalele la toaletaj si cosmetica sau vor sa le lase in pensiune la clinica noastra.

Consiliere nutritionala si comportamentala

O discutie cu un medic veterinar va poate aduce informatii foarte importante despre modul in care sa cresteti si sa ingrijiti animalul dumneavoastra preferat. "Ce mananca un pui de caine? Dar un pui de pisica?", "Ce vitamine trebuie sa ia cainele meu atunci cand este pui?", "Cum se comporta o femela in calduri? Dar un mascul?”. Acestea si multe altele sunt intrebari normale pentru cineva care primeste un nou membru in familie. Raspunsurile corecte, date de un medic veterinar, pot intretine starea de sanatate a acestora astfel incat sa ne vizitati cat mai rar, adica doar la vaccinarea anuala.

Raporteaza
ID Companie: 2936

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: